Відомо, хто лідирує на виборах до Харківської обласної ради

28.10.2015 10:55 Влада
Фото із сосмережі Фото із сосмережі
За попередніми даними паралельного підрахунку голосів, який проводить партія «Відродження», ця політична сила на виборах до обласної ради отримує найбільшу кількість голосів - 35,4 %.

Кандидати «Відродження» перемагають у Харкові і найбільших районах області. Дані, зібрані з 99,8 % оброблених протоколів дільниць у районах області, а також округах, розташованих в Харкові, говорять про те, що, крім «Відродження», до обласної ради проходять ще 5 партій з наступними результатами: Блок Петра Порошенка «Солідарність» - 14 %, «Опозиційний блок» - 13,5 %, «Самопоміч» - 8,6 %, «Наш край» - 8%, «Батьківщина» - 5,3 %.

Всі 24 кандидата від партії «Відродження» в обласну раду, які балотувалися по округах, розташованих у Харкові, лідирують у передвиборній гонці.

Також найбільшу підтримку мешканців Харківщини отримали кандидати партії в найбільших містах області, де проживає найбільша кількість виборців, - це міста Ізюм, Куп'янськ, Лозова, Люботин, а також у великих районах - Борівському, Валківському, Дергачівському, Зміївському, Красноградському, Краснокутському, Куп'янському, Нововодолазькому, Харківському, Шевченківському.

Микола Мірошник

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта