Чи буде весна аномальною та який врожай зберуть фермери. Прогноз астролога

02.04.2014 11:43 Суспільство
http://astro-germes.com/ http://astro-germes.com/
Погода на Харківщині всю весну і першу частину літа буде мінливою, з різкими перепадами температур.

Як розповіла астролог Ольга Чудная, аналіз астрономічних карт показав, що весь 2014 рік погода буде мінливою і непередбачуваною, з різкими перепадами температур.

– Березень вразив небувалим теплом. Однак були й такі тижні, коли в понеділок на дворі було +20 ºС і сонце, а вже у вівторок нас очікували заморозки. У квітні також варто бути готовими до різких перепадів температури, – розповіла Ольга Чудная.

Так, за прогнозами астролога, перша половина місяця буде більш теплою. Температура сягатиме +15...+20 ºС. А от у другій половині квітня слід чекати на похолодання. Температура знизиться до +5 ºС. Можливі також і заморозки, які нерідко супроводжуватимуться штормовими попередженнями. Наприкінці ж квітня і на початку травня вірогідні рясні дощі.

– У травні також прогнозується тепла погода, але і в першій, і в другій половині місяця можливі періоди похолодання. Стовпчик термометра може показувати до +27 ºС. Але з 5 травня настане різке похолодання із сильним вітром і шквалами, – прогнозує астролог.

Нетиповим для регіону буде й літо. На протилежність спекотній погоді, яка в останні роки трималася в області о цій порі року, літо-2014 обіцяє бути прохолодним. Різкі перепади температур можливі до кінця червня. Водночас, аграріям боятися нема чого. За прогнозами астролога, рік буде родючим, а врожай рясним. Водночас, поспішати з висаджуванням городини не варто. Раннє тепло й сонце будуть оманливими.

А от у Харківському радіоастрономічному інституті НАН України зміни в погоді прокоментували дещо інакше.

– Потепління ніяк не пов’язано з активністю Сонця, яка змінюється один раз на 11 років, – заявив заввідділом декаметрової радіоастрономії інституту Олександр Коноваленко. – Ніяких астрономічних підстав для аномальної температури немає.

Ірина Гудзь, детальніше читайте завтра у газеті "Слобідський край" № 40

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта