На початку весни ПриватБанк підготував приємні сюрпризи для модниць та модників Харківщини

Promo
04.03.2019 17:20 Суспільство

У Харкові до сервісу ПриватБанку “Оплата частинами” підключилися відразу тринадцять відомих магазинів брендової жіночої та чоловічої одежі, взуття та аксесуарів.

Бутіки: “Gerry Weber”, “Bugatti”, “Mon Cher“, “s.Oliver”, “Best Bib & Tucker Premium”, “Baurotti”, “Zingal”, та “Акцент” розташовані у ТРЦ “Караван”, “Французський бульвар” та “Дафі”. Всі ці модні магазини працюють на виплат на чотири платежі. Тобто загальну вартість покупки можна розбити на 4 рівні частини і сплачувати кожного місяця без додаткових комісій та майже без переплат. Здорожчання складе лише 0,01 % від усієї суми покупки.

“Наш сервіс вже дуже добре знають клієнти ПриватБанку, - розповідає керівник напрямку “Оплата частинами” ГРУ ПриватБанку у Харківській області Олексій Піунов. - Ним активно користуються. Співробітники банку часто чують побажання, щоб якомога більше торгових майданчиків приєднувалися до цієї програми. І ми постійно працюємо у цьому напрямку. Тим більше, що сервіс вигідний не тільки покупцям. З “Оплатою частинами” і магазини збільшують обсяги продажів. Товари на виплат майже без переплат купують частіше. Що стосується наших нових партнерів, то вироби цих брендів найвищої якості, тому мають достатньо велику вартість. “Оплата частинами” без комісій і майже без переплат робить таку продукцію більш доступною”.

У Харківській області "Оплату частинами" підключили практично всі великі та відомі торгові майданчики. Для того, щоб купити товар або оплатити послугу із розстрочкою платежу, потрібна лише пластикова картка ПриватБанку. Дізнатися адреси магазинів-партнерів з цього сервісу можна на сайті chast.privatbank.ua/.

Оформляють покупку відразу в касі магазину. Для цього достатньо повідомити продавцеві про бажання скористатися програмою і розплатитися карткою ПриватБанку. Ніяких додаткових документів, погоджень та укладання договорів не потрібно. Товар або послугу клієнт отримує відразу, а оплату вносить щомісяця рівними частинами на свою кредитну картку (відділення банку відвідувати для цього необов'язково).

Клієнт має можливість достроково погасити заборгованість з кредиту так само без додаткових комісій. Дізнатися доступну суму ліміту із сервісу "Оплата частинами" можна, відправивши SMS на номер 10060 з текстом chast, на своїй сторінці у Приват24 або у мобільному додатку "Оплата частинами".

У Харківській області сьогодні більше 2,5 тисячі торгових точок підключили сервіс ПриватБанку “Оплата частинами”. За 2018 рік у регіоні сервісом скористалися більше 60 тис. клієнтів. Вони придбали товарів на 410 млн гривень. Лише у період новорічних та різдвяних свят на Харківщині 10 тис. клієнтів ПриватБанку купили товарів у кредит на 65 млн грн, що на 50 % більше, ніж у середньому за будь-який місяць року.

Читайте також: TransferGo і ПриватБанк здійснили понад 500 тисяч переказів з Європи до України