Харківські чиновники контролюватимуть ціни на ліки

24.04.2014 08:27 Суспільство
Директор Департаменту економіки та міжнародних відносин ХОДА Віктор Коваленко провів робочу нараду з питання цінової ситуації на ринку лікарських засобів.

Під час обговорення питання цінової ситуації на ринку лікарських засобів було відмічено, що необхідно дослідити ціноутворення на всьому ланцюгу постачання лікарських засобів – від виробника, дистриб`ютора, аптечного складу до моменту роздрібної реалізації товару.

Учасники наради домовилися про необхідність вжиття заходів щодо недопущення необґрунтованого зростання цін на ліки, проведення у найближчий час наради з місцевими виробниками лікарських засобів, керівниками аптечних мереж, посилення контролю за цінами на ліки з боку органів державного контролю, в тому числі за виконанням учасниками ринку вимог державного регулювання цін на лікарські засоби.

У нараді взяли участь керівники: Департаменту охорони здоров`я ХОДА, Харківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, Державної служби з лікарських засобів у Харківській області, сектору Державної інспекції України по контролю за цінами в Харківській області, Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Харківській області.

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта