Допомога сільськогосподарським підприємствам Харківщини: хто отримає

30.01.2024 16:50 Агропром
Фото: Фейсбук-сторінка Міністерства аграрної політики та продовольства України Фото: Фейсбук-сторінка Міністерства аграрної політики та продовольства України

Задля забезпечення продовольчої безпеки в Україні Швейцарія вже третій рік поспіль надає гуманітарну допомогу українським виробникам молока в найбільш постраждалих областях. Наразі збір запитів на допомогу триває.

Про це повідомляє медіа «Слобідський край» з посиланням на Міністерство аграрної політики  та продовольства України. Станом на січень 2024 року реципієнтами швейцарського гуманітарного проєкту стали 355 господарств з виробництва молока (з Харківщини - 64).

Господарства, які ще не одержували гуманітарної допомоги від Швейцарії за весь період реалізації проєкту, можуть подати такий запит за посиланням: https://forms.gle/kVyGboHzStjEtTLUA.

Реєстраційну форму потрібно заповнити до 19 лютого включно та одержати на вказану електронну адресу підтвердження запиту від проєкту.

Господарства з виробництва молока в Харківській області можуть подавати запити повторно.

Ми писали, що повномасштабне вторгнення завдало значної шкоди аграрному сектору Харківської області. Велика кількість посівних площ замінована та не придатна до використання, до частини земель немає доступу. Ворог свідомо знищує склади, елеватори та сільгосптехніку.