Як використати рис з «гуманітарки» для чищення суглобів

29.01.2024 18:21 Корисно

Про суглоби треба турбуватися навіть тоді, коли вони ще не почали турбувати. І краще це зробити натуральними засобами – наприклад, рисом. Ця стародавня тібетська методика допоможе не тільки позбавитися хрускоту та болю в суглобах, а й взагалі очистити організм і навіть трохи схуднути. 

Варений рис має властивість «витягувати» із суглобів відкладені солі, але за умови, що ви будете це робити за всіма правилами. Так, це процес не швидкий, він вимагає терпіння та методичності, але якщо у вас накопичились рисові запаси з «гуманітарки», то чому б не спробувати? Ефект буде обов’язково! 

Спробуйте приготувати також дієтичні  корисні солодощі з гарбуза: мармелад та запіканку

Отже, запасіться п’ятьма півлітровими баночками з кришками. 

Зранку в першу півлітрову банку засипте 2 столові ложки ретельно (до прозорої води) промитого рису, залийте фільтрованою або відстояною водою і залиште на добу. 

Наступного дня промийте рис з першої банки, знов додайте свіжу воду та відставте. У другу банку засипте чергові 2 ложки, залийте водою. 

Робіть так ще три наступні дні: промийте рис у попередніх банках, залийте і додайте в наступну банку. Утворюється така собі «черга». Банки краще пронумерувати, щоб не переплутати. 

На ранок шостого дня візьміть першу банку, вийміть з неї рис, варіть 30–40 хвилин без масла, солі та цукру та з’їжте замість сніданку натщесерце (навіть воду або каву не пийте до того). Потім протягом 3 годин не вживайте ані їжі, ані рідини. А в порожню банку додайте наступні ретельно промиті 2 столові ложки рису, залийте водою, і ця баночка стає «останньою» у вашій черзі.

 Раніше ми писали про те, що приготувати з шипшини,  щоб допомогти здоров’ю

Лікування триває 40 днів. Курс рисової дієти для очищення організму можна влаштовувати щорічно в будь-яку пору року. 

 Увага! Не варто використовувати такий метод очищення, якщо у вас:

  1.     запори,
  2.    серйозні захворювання судин, серця,
  3.    онкологія у важкій формі,
  4.    цукровий діабет,
  5.    період вагітності або годування груддю,
  6.    загострення хронічних захворювань,
  7.    порушення функції печінки, нирок.
Автор: Ірина Мнішек