Чоловічі кросівки Nike - актуальні спортивні та повсякденні моделі

Promo
19.11.2021 14:40 Корисно
Для прогулянок і спортивних тренувань важливо вибрати якісне взуття, яке дозволить правильно розподілити навантаження на ноги та забезпечити комфорт. Ми можемо сміливо порекомендувати чоловічі кросівки Nike, адже бренд спеціалізується на спортивному взутті та одязі, є світовим лідером у цій сфері.

Компанія працює з 1964 року, а під сьогоднішнім ім’ям з 1978. Американський бренд став настільки популярним, що багато хто прагне додати у свій гардероб хоча б одну пару кросівок від нього. Це хороший вибір, адже компанія не просто пропонує якісне взуття, але і під час своєї роботи запатентувала багато нових технологій, використовуваних у виробництві своєї продукції. Наприклад, Nike Flyknit — технологія використання нейлонової нитки, яка робить взуття легшим, м’якішим, що забезпечує добру вентиляцію та щільну анатомічну посадку.

Основні переваги кросівок Nike

Звичайно ж, кросівки чоловічі Nike відрізняються рядом переваг, і до них варто віднести наступні:

  1. Велика кількість фірмових розробок, які роблять кросівки більш легкими, еластичними.
  2. Використання матеріалу з високим рівнем стійкості до зносу.
  3. Всі шви зроблені рівно і міцно, попри масове виробництво, бренд стежить за якістю.
  4. Великий модельний ряд — є пари для професійного та аматорського спорту, для повсякденного носіння.
  5. Кожна модель проєктуватися на засадах безпеки — кросівки не дають ногам сильно втомлюватися, потіти, пріти, вироблені відповідно до потреб споживачів.

Таким чином, кросівки чоловічі Найк — відмінний вибір тих, хто сповідує спортивний спосіб життя, та любителів комфорту й практичності.

Актуальні моделі кросівок для спорту

Якщо хочеться підібрати пару для активних тренувань, пробіжок або просто участі у спортивних іграх, варто придивитися до наступних моделей:

  • Air Zoom Pegasus 38 FlyEase — відмінна бігова пара, яку сам виробник називає «робочою конячкою». Верх виконаний з м’якого еластичного матеріалу, який приймає всі анатомічні особливості ноги, а легка підошва забезпечує хорошу пружність.

  • ZoomX Invincible Run Flyknit — модель, створена для максимально продуктивних тренувань. Має сітчастий «дихаючий» верх і відмінні показники амортизації. Крім того, це легкі кросівки, які майже не відчуваються на нозі.
  • KD 13 — відмінний варіант для баскетболу. Малюнок протектора на підошві забезпечує добре зчеплення з різними поверхнями, а сама підошва гарантує ефективну амортизацію. Найкраще підходять для звичайної або вузької стопи, забезпечуючи ідеальну посадку.

Актуальні повсякденні моделі кросівок

Які кросівки Nike чоловічі вибрати для повсякденного носіння? Можна виділити кілька основних моделей, актуальних цього сезону:

  • Air Max 95 — модель, яка не покидає позицію лідера з 1995 року. Шкіряні кросівки з сітчастою вставкою і світловідбиваючими елементами відмінно поєднуються з повсякденним стилем в одязі. Відрізняються відмінною амортизацією за рахунок Air-вставки.
  • Air Max Bolt — в основі моделі лежить класичний біговий фасон. Кросівки можна назвати універсальними, так як вони підходять для прогулянок та легких тренувань. Мають вставку Air у п’ятковій зоні та дизайнерські елементи, які вказують на приналежність до кежуал-стилю.

Але вище представлені класичні моделі. На окрему увагу заслуговують більш футуристичні кросівки: Nike x sacai Vaporwaffle 'Tour Yellow Stadium Green' і Nike Go FlyEase. Перші характеризуються цікавим дизайном підошви та приємним поєднанням зеленого і жовтого кольору. Друга пара має особливу конструкцію, що дозволяє швидко надягати та знімати кросівки без використання рук, не пошкоджуючи при цьому п’яткову зону за допомогою натискання на неї носком другої ноги.

Якщо ви готові придбати зручне взуття, то зверніться до каталогу магазину 7Dreamsport, у якому зможете знайти великий вибір чоловічих кросівок від світового лідера. Взуття для спорту і прогулянок від американського бренду вже чекає момент, щоб забезпечити вас неперевершеним комфортом.