Жіночі кросівки — величезний вибір в офіційному магазині New Balance

Promo
24.09.2021 10:40 Корисно
Жіночі кросівки — технології і комфорт майбутнього.

Коли ваше взуття приходить в непридатність, або просто хочеться освіжити відчуття, саме час запитати себе, а з якими випробуваннями воно стикається кожен день. Залежно від вашого ритму життя і бажаних активностей і варто підбирати нову пару. Якщо ви — активна людина і постійно перебуваєте в русі, тоді New Balance стане відмінним вибором для спорту і просто на кожен день. Компанія була створена ще в 1906 році, і за багато десятиліть вона досягла успіху як в якісному, так і в технологічному плані. Сьогодні бренд вважається одним з найпопулярніших виробників, який виготовляє жіночі кросівки на будь-який випадок життя.

Вони розділені за категоріями для зручності покупців на повсякденні, бігові, для тренувань та інших видів спорту. Перша категорія пропонує найбільш збалансовані моделі для прогулянок і пробіжок. Підошва має середні показники м'якості та еластичності, тому ноги не будуть втомлюватися навіть на тривалих дистанціях під час неспішних прогулянок, проте для кросу краще підбирати обновки з бігових модельних лінійок. Найбільш відомими з класики вважаються снікери 574-й, 996-й і 373-й серії. Вони зручні і вкрай довговічні. Верх виготовлений з натуральної шкіри, замші і високоміцного текстилю. Підошва з Eva з проміжним шаром ENCAP дуже міцна і забезпечує миттєву амортизацію, при цьому зберігаючи анатомічну форму і підтримуючи стопу.

Бігові снікери зазвичай більш просунуті з погляду на легкість та м'якість, тому що нога швидко втомлюється, якщо не відбувається гасіння ударних навантажень, однак для тривалої ходьби таке взуття не підходить. Бренд має широку модельну лінійку для різних покриттів і погодних умов.

Придбати всі новинки можна в офіційному інтернет-магазині. Щоб не помилитися з параметрами, ви можете взяти своє взуття і конвертувати буквене позначення в фактичну довжину стопи та звірити з таблицею на сайті.