Де найсвіжіші у Харкові суші

28.11.2019 09:45 Корисно
При виборі страв азіатської та японської кухні слід особливу увагу приділити якості та свіжості продуктів. У Харкові є доставка, яка пропонує суші та роли "з-під ножа".

Коли не вистачає часу на приготування їжі вдома, або потрібно пообідати чи повечеряти в офісі, можна замовити доставку. В Morefish можна обрати суші, роли, рисову піцу або бургери для всієї родини. Ця доставка відрізняється від інших якістю і свіжістю продуктів. Усі страви, які замовляються на сайті, потрапляють до споживача "з-під ножа". У Morefish дбайливо ставляться до вибору постачальників інгредієнтів та контролюють якість і свіжість кожного продукту.

Тут є величезний вибір сетів, суші, ролів, салатів, лапші, супів, які будуть до смаку як дорослим, так і дітям. Якщо ви остерігаєтесь давати дитині суші з сирою рибою, то можете обрати цю страву зі смаженою рибою або овочами. Так навіть діти зможуть насолодитися азіатською та японською кухнями, при цьому вживаючи звичні для них продукти.

Якщо ви не дуже полюбляєте суші, а у вашій компанії їх обрали, то можете замовити корисний і смачний бургер або рисову піцу. Наприклад, у доставці Morefish є бургер з авокадо. Він готується зі свіжої зернової булочки, шматочків авокадо, помідорів "черрі", шпинату, сирів "пармезан" і "моцарелла", і доповнюється соусами "цезар" і "унагі".

На сайті є широкий вибір страв для послідовників правильного здорового харчування. Приміром, є багато салатів на будь-який смак. Складові салатів можуть бути найрізноманітніші: риба, курка, морепродукти. Але їх об'єднує висока якість і свіжість. Якщо вам потрібно поїсти під час робочого дня, можна замовити бізнес-ланч. В Morefish з 10:00 до 16:00 діє знижка 12% на все меню.

Замовляти в Morefish не тільки смачно та корисно, але й вигідно. НАЗВИ ОПЕРАТОРУ ПРИ ЗАМОВЛЕННІ ПРОМОКОД "СЛОБОДА" ТА ОТРИМАЙ ЗНИЖКУ ПРИ ЗАМОВЛЕННІ 10%.
Якщо ви хочете самі забрати замовлення, то отримаєте знижку 15%. Якщо робите передзамовлення за 5 годин, то дається знижка 7%. Крім того, діє бонусна програма. Накопичуючи бонуси, можна ними потім оплачувати замовлення та отримувати подарунки.