Острівець азіатської кухні з доставкою додому Roll Club Asian у центрі Харкова

Promo
29.04.2021 13:30 Корисно
У нашому житті так мало яскравих і незабутніх вражень.

Щоб їх отримати, не виїжджаючи за кордон, можна відвідати заклади Roll Club Asian. Ресторан включає відразу сім точок служби доставки, а також ресторан, розташований на площі Конституції, точку на проспекті Науки і кафе на фуд-кортах популярних ТРЦ міста (Караван, Французький Бульвар і Ave Plaza).

Колоритний дизайн, приємна атмосфера та унікальний смак кухні з Азії допоможуть зробити будь-яку зустріч з близькими і друзями незабутньою. Якщо у вас немає часу, завжди можна замовити доставку додому або в офіс.

Оперативна доставка від Roll Club

Ресторан Roll Club доволі відомий і користується популярністю у місті Харкові. У меню представлені різні страви китайської, японської, а також тайської кухні. Заклад працює, щоб замовлення їжі додому було зручним, а її смак – по-справжньому східним.

Численні відгуки задоволених клієнтів підтверджують не тільки високий рівень сервісу, але і швидку доставку, яка має багато переваг:

  • За умови замовлення на суму від 200 грн доставка по місту Харків буде абсолютно безкоштовною.
  • Досвідчені кур’єри добре знають місто і всі райони Харкова, тому страви приїдуть прямо з-під ножа шеф-кухаря.
  • Будь-який зручний спосіб оплати (готівкою або за допомогою онлайн-сервісів).

Оформлення замовлення через сайт відбувається у 2 кліки, що дозволяє замовити їжу в дорозі, на роботі, під час вечірки з друзями. Клієнт самостійно вибирає час доставки, і це дуже зручно, якщо потрібно організувати обід або вечерю на кілька людей.

Особливості меню Roll Club

Зручне меню сайта дозволяє вибрати не тільки улюблені страви, а й їх інгредієнти залежно від події та особистих уподобань. Для приготування використовуються лише якісні та завжди свіжі продукти від перевірених постачальників.

У меню Roll Club представлені різні страви від кращих кухарів міста:

  • Ситна і гаряча, з тоненькою хрусткою скоринкою піца для великих і маленьких компаній.
  • Дуже смачні суші й роли з найсвіжіших продуктів стануть прикрасою святкового столу або корпоративу. Можна вибрати як класичні авторські суші, так і преміум роли, які готують з оригінальних інгредієнтів.
  • Ситна рисова, яєчна або локшина удон – відмінний спосіб смачно пообідати чи повечеряти.
  • Вишукані супи зі справжнім домашнім смаком.
  • Апетитна шаурма з різною начинкою для швидкого перекусу.

Кожна страва нагадує справжній витвір мистецтва, вона має апетитний вигляд, порції великі, а певний стиль додає їм свою родзинку.

Якщо немає бажання готувати, а хочеться спробувати на вечерю щось незвичайне, можна вибрати смачні і некалорійні салати, десерти або гарячі вечері. Меню постійно розширюється, доступні як традиційні страви певної кухні, так і незвичайні поєднання смаків, такі як чорний бургер, екзотичний суп том ям кунг, салат свайп і багато інших страв.

Майстри суші і шеф-кухарі завдяки досвіду і сучасному погляду на кухню створять для вас справжні шедеври, які здатні дивувати.

 

Переваги Roll Club

У Roll-club продумано все, починаючи від самого вибору продуктів для приготування і до доставки вже готових страв. Ключові переваги онлайн-закладу:

  1. Ситні порції великих розмірів з найсвіжіших продуктів.
  2. Кожен рецепт унікальний, виконаний у традиціях кухні тієї чи іншої країни.
  3. Висока швидкість доставки у будь-яку точку Харкова, додому або в офіс.
  4. Приготування страв безпосередньо перед виїздом кур’єра.
  5. Можливість оперативно замовити страву прямо на сайті у будь-який зручний час.
  6. Доступна ціна, завдяки якій кожен може собі дозволити замовити ресторанні страви.
  7. Товариські та приємні оператори не тільки уточнять подробиці замовлення, а й завжди піднімуть настрій.
  8. Сайт постійно вдосконалюється, пропонуючи завжди актуальну інформацію та зручні, найсучасніші сервіси.
  9. Для своїх клієнтів заклад пропонує бонусну програму, яка діє у всіх ресторанах мережі.

Справжні гурмани, сушімани, любителі японської або китайської кухні й ті, хто просто вирішив спробувати щось незвичайне, смачно пообідати чи повечеряти, обов’язково оцінять страви від кухарів Roll-club.

Незабутня подорож у світ азіатської кухні тепер доступна кожному завдяки острівцю справжньої азіатської культури в Roll Club.

В Україні з кожним днем зростає попит на доставку їжі. Це пов’язано з швидким ритмом життя та інтенсивним графіком роботи. Навіть простий обід в офісі здатний наповнити сірі будні яскравими фарбами, якщо замовити суші, піцу або гарячі обіди в онлайн суші-барі «Roll-club». Кожна страва буде приготовлена професіоналами, до того ж ціна залишається більш доступною для кожного.

Автор: Олена Загребельна