LA РИС – суші до душі 

Promo
29.06.2022 15:55 Корисно
Фото: mydays.at Фото: mydays.at
Сумно, самотньо і все набридло? LA РИС знає ідеальне рішення, щоб знову стати щасливими! 

Замовити суші Львів – значить замовити свою порцію апетитного щастя і задоволення! З лососем, крем-сиром чи свіжу Чуку – в нашому асортименті кожен гурман знайде собі щось до смаку.

Про LA РИС

Ми – служба доставки суші, піци, салатів, десертів, напоїв у різних містах України. Насолодитися смаколиками від LA РИС і LA П’ЄЦ можна у таких містах: Львів, Стрий, Дрогобич, Івано-Франківськ, Вінниця, Рівне, Харків, Хмельницький, Черкаси, Чернівці. 

LA РИС – команда, що виготовляє неймовірно смачні суші, від яких навіть японці були б у приємному шоці. Ми не економимо на інгредієнтах, адже ваше задоволення – наш пріоритет. Також наша компанія співпрацює з перевіреними постачальниками, в якості продуктів яких ми впевнені на всі 100%. 

Асортимент

  • LA РИСка знає, що серед вас є поціновувачі різних смаків, тому для кожного підготувала щось особливе. Близько 40 різних найменувань суш з абсолютно ірзними смаками. 
  • Для прихильників рибки та морепродуктів радимо скуштувати “Каліфорнійські з лососем”. Апетитний лосось і сніжний краб потраплять в саме серденько і подарують неймовірні відчуття. Або ж скуштуйте рол “Канада”. Поєднання лосося і тунця з ніжним крем-сиром не залишить вас байдужими. 
  • Поціновувачам гарячих ролів сподобається “Банзай з вугрем та свіжим лососем” або ж такий рол, але з тунцем. А якщо хочете скуштувати всі види, можна відразу замовити “Сет гарячий” і насолоджуватися сушами досхочу. 
  • Ми дбаємо і про тих, хто не їсть морепродуктів і сиру. Так, ви можете скуштувати легкі й вітамінні “Макі з огірком і кунжутом”, “Макі з манго” чи соковиту “Чуку”. 
  • А для любителів класики у нас завжди знайдеться “Філадельфія з вугрем” чи лососем, “Чорний дракон”, “Аляска”. Повний перелік страв з фото, складом і описом шукайте на сайті: https://la.ua/sushi/

Переваги LA РИС

Якщо ви хоча б раз замовляли у нас суші чи піцу, то ви вже знайомі з цим фантастичним смаком і відмінним сервісом. Якщо ж ви будете робити це вперше і хочете зрозуміти, чому вам варто зробити замовлення саме в LA РИС, наведемо декілька аргументів:

  • У нас виключно свіжі та якісні продукти. Це не чергова шаблонна фраза, а факт, за який ми відповідаємо. 
  • Компанія пропонує широкий асортимент суші, макі, ролів, сетів. Також в меню є піца, салати, десерти, напої. А на сайті можна придбати крутий мерч від LA РИС. 
  • Ми пропонуємо безкоштовну доставку. В зелену зону міста привеземо ваше замовлення до 29 хв, в жовту – до 59 хв. Якщо кур’єр запізниться, в якості вибачення ми безкоштовно додамо вам ще одні суші чи піцу до наступного замовлення. 
  • Постійні акції та пропозиції – ще одна перевага, за яку нас так люблять. Що ми пропонуємо? Безкоштовну кожну четверту піцу! 2 роли або 3 піци в подарунок імениннику! -100 грн за перше замовлення в додатку! -100 грн за те, що приведете друга! Всі пропозиції та умови можна знайти на сайті LA РИС.

 

 

Автор: Ірина Мнішек

Теги: