Характеристики масажних м’ячиків

Promo
28.01.2022 15:50 Корисно

Швидко відновитися після важкого тренування можливо, якщо для цього придбати потрібне приладдя. Такими виробами буде легко і просто проробити м’язи навіть у важкодоступних місцях. Для самомасажу можна вибрати відповідного типу роли та м’ячики. Ці типи спортивного інвентарю можна використовувати як для розслаблення після тренувань, так і під час якихось спеціальних вправ.

Масажні м’ячики не тільки можна застосовувати після спорту, таке приладдя може стати в пригоді і в інших випадках. Зазвичай фахівці рекомендують обов’язково придбати таке приладдя особливо тим, хто працює в офісі та постійно сидить за столом. Також підійдуть ці товари для людей з хронічними болями у спині та попереку. Перед купівлею обов’язково потрібно звертати увагу на те, для якої мети потрібний цей виріб.

Куля масажна: https://physiokit.com.ua/uk/massage-balls/ сьогодні може використовуватися з різною метою. Багато хто рекомендує обробляти нею долоні, ступні, а також малі групи м’язів. Якщо потрібно буде зробити серйозніші процедури та обробити важкодоступні місця, можна вибрати спеціальні ролики для масажу. Завдяки своїм великим розмірам вони більше допоможуть в обробці стегон.

Робити масаж за допомогою м’ячиків та ролів можна не лише в тренажерному залі, а й навіть під час домашніх тренувань. За допомогою такого інвентарю можна легко виконувати будь-які вправи, які рекомендують спеціалісти.

Збираючись придбати певний вид м’ячика для масажу, обов’язково потрібно звернути увагу на його якість та вигляд. В асортименті зазвичай представлені різні варіанти моделей, які можуть бути як з рельєфною поверхнею, так і з гладкою. Важливо вибирати той варіант, який максимально відповідатиме потребам користувача.

Які бувають масажні м’ячики?

Збираючись придбати спеціального типу м’ячики для самомасажу, рекомендується звернути увагу на потрібні варіанти. Всі вироби завжди відрізняються між собою характеристиками, типом матеріалу та жорсткістю його. Якщо звернути увагу на рельєфні моделі виробів, то в цьому випадку вони можуть бути різних видів. Зазвичай відрізняються ці товари за висотою опуклих елементів, що знаходяться на поверхні виробів.

За ступенем жорсткості можна виділити такі основні варіанти:

  • новачкам у спорті рекомендують вибирати м’які типи м’ячиків, які добре підійдуть для самомасажу;
  • кульки із середнім ступенем жорсткості будуть універсальнішими та підійдуть усім;
  • щільні за жорсткістю вироби дуже добре підійдуть професійним спортсменам, яким особливо швидко потрібно відновити та розслабити м’язи після посиленого фізичного навантаження.

Замовляйте тут physiokit.com.ua підходящі м’ячики.