Як відновити режим тренувань після свят

Promo
25.06.2021 19:46 Суспільство
Свята стають доволі важким періодом для нашого організму. В ці дні складно відмовитися від дуже смачної, але жирної та доволі шкідливої їжі. Усе це призводить до порушення режиму тренувань і харчування. Відновлення може зайняти достатньо багато часу.

Для того щоб швидше і легше повернутися до тренувань, можна скористатися спеціальним ролом BLACKROLL®. У широкому асортименті роли представлені тут https://www.blackroll.com.ua/collection/massazhnye-rolly-posle-trenirovki-vosstanovlenie

Придбати товар, що цікавить, можна на нашому сайті, замовивши доставку додому, або відвідати шоу-рум за адресою: м. Київ, вул. Максимовича, будинок 3г, офіс 471. Є можливість зв’язатися з нашими менеджерами за телефоном +38 (096) 434-14-04 і дізнатися всю необхідну інформацію.

Нормалізація режиму сну

Після свят іноді дуже складно повернутися у звичний ритм. Потрібно не тільки відмовитися від шкідливої їжі з алкоголем і почати стежити за власним харчуванням, а й зайнятися відновленням правильного режиму сну. Саме від цього залежить, наскільки добре почуватиметься людина протягом усього дня.

Незалежно від того, яке свято було, Новий рік або інший урочистий захід, відбувається порушення як фізичної активності, так і сну. Все це може негативно позначитися на стані здоров’я і загальному самопочутті.

Поступове повернення до звичного режиму допоможе звести до мінімуму стрес для організму. Варто дотримуватися таких порад:

- відновити правильний режим дня-;

- розпорядок денного активного життя і сну;

- лягати потрібно вчасно, щоб мати можливість добре виспатися;

- стежити за харчуванням, не переїдати жирну їжу, особливо перед сном;

- намагатися більше рухатися і вести здоровий спосіб життя;

- відмовитися від вживання алкоголю, навіть у невеликих кількостях.

Якщо складно вчасно лягати спати або не можете довго заснути, прийміть увечері теплу ванну. Також можна випити чай, у складі якого є заспокійливі трави. Вживати алкоголь з метою заснути не варто, бо в цьому питанні він абсолютно не допоможе.

Розігріваємося перед початком тренування

Починати краще з більш легких навантажень. Дайте можливість власному тілу поступово звикати до нових навантажень. Якщо відновлення режиму тренувань починається після святкування Нового року, коли навантаження були відсутні доволі тривалий час, доведеться запастися терпінням.

Замовте BLACKROLL® у нашому інтернет-магазині або купіть у Києві. За його допомогою буде набагато легше повернутися до правильного режиму. На тіло людини чиниться оптимальне навантаження, всі рухи максимально плавні. Дотримуйтеся здорового способу життя і стежте за харчуванням, усе це допоможе швидше відновити організм і почати активно займатися.

Тренування й оптимальні навантаження

Поступово розпочинайте заняття. Уникайте великих навантажень, навіть якщо раніше це було доволі легко. Якщо різко повернутися до звичних тренувань, то є ризик завдати шкоди власному здоров’ю. Приблизно на тиждень після свят потрібно знизити рівень навантаження.

Не можна забувати про зарядку. Всі рухи повинні бути плавними, щоб випадково не отримати травму. Цілком достатньо 5–10-хвилинної зарядки для підтримки тіла в тонусі. У результаті на першому тренуванні буде набагато легше.

Складіть для себе план занять і поступово входьте в ритм. Можливо, після першого підходу з’явиться відчуття сильної втоми і відчування, що повернутися в колишню форму буде практично неможливо. Тому перше заняття має бути коротким і з мінімальним навантаженням. Наприклад, якщо раніше займалися бігом, починайте з тривалих прогулянок. Потім переходьте до легкого бігу тюпцем і тільки після цього повертайтеся до більш високої швидкості.

Поступово організм почне приходити в себе, і набагато легше буде переносити великі фізичні навантаження. Почнеться відновлення колишньої форми, але не можна забувати про режим харчування. Варто звести до мінімуму або зовсім відмовитися від жирної їжі, і позитивні зміни не забаряться.