Місячний календар городника: коли що висівати весною 2023 року

Promo
01.03.2023 11:05 Корисно
Фото: rbc.ua Фото: rbc.ua

Пропонуємо посадковий календар для городників – сприятливі дні для сівби та інших робіт, з нею пов’язаних, а також дні, які несприятливі для будь-яких робіт з рослинами. Це три дні Молодика та день на повний Місяць.

Зрозуміло, перш ніж приступати до посівної, треба запастися насінням, і це можна зробити в інтернет-магазині pomidorchik.com.ua 

Березень

Працюємо з розсадою в закритому ґрунті  – висіваємо та пікіруємо.  Починаємо підготовку картоплі до посадки. За сприятливої погоди можна починати сіяти в ґрунт холодостійкі культури.

місячний календар на березень 2023

Квітень

Продовжуємо роботу з розсадою – щось висіваємо, а підросле – пікіруємо і пересаджуємо на постійне місце. Готуємо грядки та висіваємо холодностійкі рослини.

Місячний календар на квітень 2023

Травень

Основну увагу в травні приділяємо відкритому ґрунту: завершуємо висівання холодостійкіших культур і більше працюємо з грядками з вибагливими для тепла рослинами. За сприятливих погодних умов висаджуємо картоплю. Готуємо місце для пересаджування розсади: перекопуємо ґрунт, вносимо добрива, робимо лунки.

Місячний календар посадок на травень 2023

Раніше ми писали також про те, як підготувати насіння до весняної посадки, та про те, скільки насіння потрібно для посадки.

Більше корисних порад та рецептів ви знайдете в розділі Корисно на нашому сайті.

 

','Місячний календар городника: коли що висівати весною 2023 ','місячний календар для городників, сад-город, сприятливі та несприятливі дні, помідорчик','В посадковому календарі для городників позначені сприятливі дні для сівби та інших робіт, з нею пов’язаних, а також дні, які несприятливі для будь-яких робіт з рослинами. Це три дні Молодика та день на повний Місяць.