Як правильно вибрати велосипед

Promo
07.02.2022 17:15 Корисно
Від того, який велосипед вивибираєте, залежить ваш комфорт під час їзди, а також безпека руху. Є кілька правил, які потрібно враховувати під час купівлі нової моделі.

Щоб знайти найкращий велосипед за вашим бюджетом, вам потрібно дотримуватися кількох простих правил.

  • Визначте, де сааме ви будете використовувати велосипед. Перед покупкою визначте, яким саме типом їздиви будете займатися. Це може бути пересування по шоссе або лісових дорогах. Також продумайте, ви плануєте тривалі подорожі чикороткочасні переїзди. Відповіді на ці запитання допоможуть вам зорієнтуватися, яка саме модель вам потрібна.
  • Вирішальне значення має визначення з розміром велосипеду. Модель неправильного розміру не тільки некомфортна під час руху, а й може призвести до травм. Для того, щоб визначитися з розміром, треба брати до уваги зріст.
  • Сплануйте свій бюджет. Сума, яку ви готові витратити, залежить від ваших особистихо бставин, але є декілька простих порад, щозробитице максимально вигідно. Не шукайте занадто дешеву модель, такі велосипеди, як правило, виготовлені з матеріалів поганої якості, що швидко псуються. При покупці враховуйте вартість аксесуарів, що можуть вам знадобитися.
  • Передивіться, які є типии велосипедів. Наприклад, шосейні велосипеди розроблені таким чином, що можуть розвивати велику швидкість. У них жорсткі рами, а позиція велосипедиста дещо нахилена вперед, щоб зменшити опір вітру. Але вони підходять лише для рівного дорожнього покриття, а рух по нерівній трасі може бути небезпечним через поганее зчеплення з грунтом. Гірські велосипеди універсальні. Вони мають добру амортизацію та міцні гальма. Підходять для більшості доріг, оскільки стабільні та надійні.
  • Матеріали каркаса. Різні матеріали відрізняються за вагою та вартістю. Легші матеріали, як правило, коштують дорожче, ніж важчі. Дуже популярними є алюмінієві рами. Сталь – це традиційний матеріал, що використовується дуже давно. Завдяки міцності та гнучкості він забезпечує надійну їзду.

Відвідайте інтернет-магазин велосипедів, щоб обрати потрібну вам модель. Кваліфіковані менеджери допоможуть вам зробити вибір та дадуть відповіді на всі запитання. Купівля хорошого велосипеда повинна бути виваженим рішенням, тому варто спочатку проконсультуватися, щоб мати необхідну інформацію. Доставлення товару здійснюється по всій Україні.