30 років кінологічній службі: у Харкові поліцейські-кінологи отримали відомчі нагороди (фото)

02.04.2024 15:21 Новини
Фото: Відділ комунікації поліції України Фото: Відділ комунікації поліції України

2 квітня кінологічній службі в системі МВС виповнилося 30 років. З нагоди свята працівники Харківського кінологічного центру ГУНП у Харківській області отримали відомчі нагороди.

Про це пише «Слобідський край» з посиланням на відділ комунікації поліції Харківської області.

Начальник ГУНП у Харківській області Володимир Тимошко привітав поліцейських кінологічного центру з річницею створення підрозділу.

– Ваша робота корисна не тільки для поліції, ваша робота корисна для суспільства, для кожної людини. В тому, що поліції довіряють, є і ваша заслуга, – зазначив начальник обласного главку поліції Харківщини.

З нагоди 30-ї річниці створення підрозділу та за сумлінне виконання службових обов'язків, високий професіоналізм та вагомий внесок у забезпечення правопорядку і законності на території Харківської області генерал поліції 3 рангу Володимир Тимошко вручив поліцейським відомчі відзнаки

– Службові собаки разом з іншими службами поліції протидіють злочинності та допомагають громадянам.  В умовах сьогодення службові собаки несуть службу на блокпостах, виявляють вибухівку та наркотики, затримують злочинців, а також розшукують людей, – написали у відділі комунікації поліції Харківської області. 

Нагадаємо, що кінологи 5-ї Слобожанської бригади разом із своїми пухнастими побратимами продовжують щоденно працювати на блокпостах. 

Також раніше ми писали, що кінологи розповіли про моторошні знахідки, які водії намагалися ввезти до Харкова, та про найпроблемніші блокпости довкола міста.

Автор: Валерія Ткаленко
Теги: