Троє цивільних отримали вибухові травми через російські обстріли на Харківщині – ХОВА

27.06.2022 10:00 Новини
27 червня голова ХОВА Олег Синєгубов повідомив про ситуацію в Харківській області.

Минулої доби російські військові продовжили свій терор на теренах Харківської області. Обстрілів зазнали декілька районів Харкова, а саме: Київський та Шевченківський. Щодо області, то там постраждали Чугуївський і Харківський райони. Загалом за добу загинули 2 жінки, 5 мирних жителів отримали поранення.

За словами Олег Синєгубова, вночі у Харкові одна з російських ракет влучила у подвір'я школи. В результаті ще одного ракетного удару було пошкоджено адміністративну будівлю. Постраждалих унаслідок подій немає.

На території Чугуївського району через обстріли загинули дві жінки: 21 та 57 років, ще двох людей поранено. Там руйнувань зазнали господарські споруди, пошкоджено вуличний газогін. У Харківському районі через обстріли троє цивільних отримали вибухові травми.

За оновленою інформацією, на лінії зіткнення на Харківському напрямку окупанти вели наступ у напрямку Дементіївки та Питомника. Там же зазнали втрат та відійшли. Крім того, повідомляється, що рашисти дистанційно замінували місцевість біля Федорівки, Українки, Замулівки, Шестакового, а також Перемоги. Щодо Ізюмського напрямку, то там ворог не полишає спроб наступати в напрямку Долини та Мазанівки.

Автор: Юлія Гнатченко