У Харківській області у водія на блокпосту виявили заряди до міномета

06.12.2023 12:06 Новини
Фото ілюстративне Фото ілюстративне

На одному з блокпостів Харківської області поліція виявила у водія низку боєприпасів, серед яких опинилися набої, заряди до міномета та інше. 

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на Поліцію Харківської області.

Як йдеться у повідомленні, на одному з блокпостів правоохоронці вилучили у водія близько 140 набоїв, 5 метальних зарядів до міномета, гранати та запали. Усі боєприпаси було направлено на експертне дослідження.

Загалом за минулу добу на блокпостах Харківської області поліцейські спільно з військовослужбовцями перевірили понад 2900 транспортних засобів. Це було зроблено з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин.

Нагадаємо, на одному з блокпостів Чугуєва поліцейські зупинили автомобіль Ford Transit. Коли правоохоронці почали проводити поверховий огляд автівки, то знайшли у багажнику п'ять протитанкових снарядів. Водій сказав, що знайшов небезпечні «трофеї» в Ізюмському районі.

Раніше ми розповідали про кінологічну пару 5-ї Слобожанської бригади — офіцера Нацгвардії Дмитра Кириченка та службового собаки Ірбіса, який двічі запобігав ввезенню до Харкова зброї та вибухівки.

Автор: Анна Хливнюк