Безкоштовні няні з’явилися в Новій Водолазі

12.08.2019 10:30 Область Online
В об'єднаній громаді запустили нову послугу – бібліоняня.

В дитячій бібліотеці об’єднаної громади великим попитом користується послуга бібліоняня, яку було запроваджено кілька місяців тому. Наприклад, вам потрібно в банк, магазин чи до перукаря, а малечу ні з ким залишити – welcome до дитячої бібліотеки, тут ваші малі сумувати точно не будуть. Їх розважатимуть іграми, цікавими розповідями чи майстер-класом, а ще пригостять чаєм. У бібліотеці є спеціальний журнал обліку, де записуються координати й контакти батьків та час відвідування закладу.

– Бібліоняня працює з 9 до 14 го-дини, однак о 14.00 дітей ніхто не виганяє. Буває таке, що жителі сусідніх сіл, які не входять у нашу громаду, у нас на кілька годин дітей лишають. Ми нікому не відмовляємо. Ця послуга безкоштовна. Часті випадки, коли колишні наші читачі приводять до бібліотеки своїх дітей, – розповіла «СК» директор КЗ «Публічна бібліотека об’єднаної територіальної громади» Нововодолазької селищної ради Тетяна М’ячина.

Бібліоняня – це не одна корисна послуга, яка надають в Новій Водолазі. Які ще незвичні для бібліотек послуги надаються в об’єднаній громаді, читайте тут.

Читайте також: Слобідський край в США. Каліфорнія. Люди. Такі ж, як ми — ФОТО, ВІДЕО

 

Автор: Юлія Шматченко