Де на Харківщині вже увімкнули опалення. Список громад

18.10.2021 13:50 Область Online
Фото: konkurent.ua Фото: konkurent.ua
У Харківській області вже розпочався опалювальний сезон у громадах. Про це повідомляють в органах місцевого самоврядування.

Таким чином, уже з 15 жовтня відчули тепло батарей у Богодухівській громаді. Першими отримали опалення заклади середньої та вищої освіти, заклади охорони здоров'я та інші заклади соціальної сфери. Таке розпорядження опубліковано Богодухівською міською радою.

З 18 жовтня увімкунли опалення в Ізюмській та Чугуївській громадах. Крім закладів освіти та охорони здоров'я, опалення стане доступним у житлових будинках.

Читайте також: Газ для бюджетників: у ХОДА прокоментували ситуацію з опаленням

З 25 жовтня планують подати тепло в Лозівській громаді. Про це повідомив під час прес-конференції Лозівський міський голова. Затримка пов'язана з газовим лімітом, який було передбачено постачальником. Це пов'язано з тим, що в минулі роки було тепліше й ліміту вистачало.

Нагадаємо, ще 8 жовтня Харківська ОДА надіслала рекомендації органам місцевого самоврядування в Харківській області. Таким чином, почати опалювальний сезон можливо за відповідних погодних умов, дотримання санітарних норм та правил.

Автор: Микита Гузенко