На Харківщині ремонтують дорогу між Пісочином та Безлюдівкою. Фото

11.12.2021 11:45 Область Online
Станом на 11 грудня завершили ремонт дороги Пісочин-П'ятихатки-Рогань-Безлюдівка на 93%.

Ремонтні роботи на автошляху Пісочин-П'ятихатки-Рогань-Безлюдівка завершені на 93 %. Повідомили про це в Службі автомобільних доріг у Харківській області.

Проводили реконструкцію дорогу на трьох ділянках, загальною протяжністю 55,4 кілометри.

Читайте також: Який вигляд має дорога від Богодухова до Нової Водолаги після ремонту. Фото

Перша ділянка розташована від селища Пісочин до Фельдман Екопарку. Роботи на цьому напрямку виконала підрядна організація ТОВ «Автомагістраль-Південь» на 90%.

Друга ділянка дороги від Фельдман Екопарку до Роганського житлового масиву відремонтована на 94%. Роботами займаються дорожники підрядної організації ТОВ «Автомагістраль-Південь».

Третя ділянка розташовується від Роганського житлового масиву до селища Безлюдівка. Підрядна організація ТОВ «Славдорстрой» на даний момент завершила ремонтні роботи на 96%.

Під час проведення робіт дорожники зробили фрезерування зношеного асфальтобетонного покриття та розширили земляні полотна на ділянках із перехідно-швидкісними смугами

Крім того було посилено слабку дорожню основу на локальних ділянках та влаштували нове покриття із шарів основи з щебенево-піщаної суміші, СФОВ та нижнього шару покриття із крупнозернистого асфальтобетону.

Також відбулося армування шарів дорожнього покриття геосітками (АСМ) та георешітками з композитної арматури у місцях поширення і посилення, з подальшим влаштуванням вирівнюючого шару із дрібнозернистого асфальтобетону.

Автор: Микита Гузенко