На Харківщині триває ремонт автошляху Київ – Харків – Довжанський

24.03.2021 16:45 Область Online
Фото kh.ukravtodor.gov.ua Фото kh.ukravtodor.gov.ua
24 березня у Службі автомобільних доріг у Харківській області повідомили, що наразі ремонтні бригади знімають покриття на відігнаних лівоповоротних з’їздах біля села Слабунівка Харківської області.

Як повідомили у САД, дорожники працюють на дорозі М-03 Київ – Харків – Довжанський у донецькому напрямку на ділянці  км 607 – км 605 біля села Слабунівка, підрядні бригади фрезерують відігнані лівоповоротні з’їзди. Крім цього, ремонтники  влаштовують водовідведення, встановлюють бар’єрну огорожу та проводять земляні роботи.

На тому ж автошляху на ділянці  км 553+506 капітально ремонтують міст – будують новий шляхопровід паралельно з існуючим, по якому зараз рухається транспорт. Коли будівництво нового мосту завершиться, старий закриють. Цей ремонт планується зробити до кінця 2021 року.

Загалом у минулому 2020 році на автошляху М-03 Київ – Харків – Довжанський (від Окружної навколо Харкова до кордону з Донецькою областю) оновили 95 кілометрів верхнього шару покриття. На 2021 рік, за інформацією дорожньої служби, по основному проїзду залишилася ділянка на в`їзді до Харкова та ділянка в Чугуєві (загальною протяжністю 8,6 км). Комплекс робіт на тих напрямках планується завершити цього року.

Автор: Олеся Скачко