У Чугуєві за ініціативою мешканців обладнали укриття з усіма зручностями

19.03.2023 13:50 Область Online
Фото: Facebook Галина Мінаєва Фото: Facebook Галина Мінаєва

 Це одне з найкращих укриттів у Чугуївській громаді, в якому водночас розташований центр спілкування для жителів.

Про це повідомляє "Слобідський край" з посиланням на офіційну сторінку у Фейсбук міського голови Чугуєва Галини Мінаєвої. 

Це укриття створено завдяки активності мешканців ОСББ "Ельдорадо-130“ та його голови Тетяни Лобанової. 

– Саме ця тендітна жінка протягом усього повномасштабного російського вторгнення піклувалася про будинок і його мешканців, згуртувавши біля себе цілу команду однодумців, – говорить Галина Мінаєва. – Саме завдяки їх небайдужості та креативному підходу до утримання власного житла в цьому багатоквартирному будинку обладнане одне з найкращих у громаді укриттів. 

Мер Чугуєва розповіла також, що актив цього  будинку бере участь у грантових проектах та конкурсах, а отже, залучає додаткові кошти в бюджет свого ОСББ. 

– Як результат – укриття в цьому будинку обладнане санвузлом, окремими кімнатами і навіть кухнею, – поділилася враженнями Галина Мінаєва. –  І це не просто нежилі приміщення на випадок загострення військових дій – тут у буквальному сенсі вирує життя. 

Це приміщення має необхідне обладнення, щоб проводити різноманітні заходи на вкрай потрібні теми, у тому числі семінари з домедичної допомоги та поводження з вибухонебезпечними предметами. 

Раніше ми писали також, що в  Чугуєві комунальники ліквідували велике стихійне сміттєзвалище, а також про те, що  Чугуївська громада отримала партію допомоги для Пунктів незламності та укриттів від польського міста-побратима Кожениця.

Нагадаємо, місто Чугуїв для забезпечення безперебійної роботи об'єктів критичної інфраструктури отримало три потужні генератори

Крім того, нещодавно в самому Чугуєві комунальники отримали подарунки від міжнародної організації.

Головні новини Чугуїв та Чугуївський район читайте на нашому сайті.

Автор: Інна Можейко