Ворог масовано обстрілював Куп’янський район: поранено дітей

23.09.2022 09:59 Область Online
Фото: Генеральний Штаб ЗСУ Фото: Генеральний Штаб ЗСУ
Протягом доби окупанти зосередили обстріли на прилеглих до лінії зіткнення та кордону населених пунктах Харківщини. Так, учора масовано обстрілювався Куп'янськ та Куп'янський район. Серед постраждалих опинилися діти.

За інформацією Центру екстреної медичної допомоги, в Куп'янську 3 людей зазнали поранень, у тому числі 2 дітей: 7-річні хлопчик та дівчинка, наразі їхній стан медики оцінюють як середньою тяжкості. Щодо Куп’янського району, то там поранення отримали 4 людини. У Харківському районі через військові дії загинув 51-річний чоловік.

На теренах області все ще залишається високий рівень мінної небезпеки. Лише за минулу добу в Чугуївському районі 2 людей підірвалися на міні. Ними виявились 52-річний чоловік та 67-річна жінка. Обох постраждалих госпіталізовано до лікарні.

«Вкотре закликаю всіх пам'ятати про високу мінну небезпеку та бути дуже обачними. Не торкайтеся підозрілих предметів та не пересувайтеся по місцях, що потенційно можуть бути заміновані», - звертається до жителів регіону очільник ХОВА Олег Синєгубов.

Також учора загарбники завдали ще одного ракетного удару по селищу Печеніги Чугуївського району. Ракета влучила в землю біля дамби Печенізького водосховища. Постраждалих унаслідок події немає.  

Автор: Юлія Гнатченко