Чому Едмар вдягнув футболку ФК «Вовчанськ»

21.07.2021 17:56 Спорт
Фото: ФК «Вовчанськ» Фото: ФК «Вовчанськ»
21 липня у футбольному клубі «Вовчанськ» Харківської області розповіли, чи гратиме колишній гравець «Металіста» і збірної України Едмар в їхньому клубі.

Минулої неділі, 18 липня, «Вовчанськ» проводив товариський матч з «Олімпією» Полтавської області. Клуб з Харківщини, який у цьому сезоні дебютує на професійному рівні, здобув перемогу 2:1. У цьому матчі за «вовків» зіграв улюбленець харківських уболівальників Едмар. Після цього пішли чутки, що півзахисник може підсилити «Вовчанськ» у Другій лізі. Головний тренер «вовків» Андрій Березовчук розповів «Слобідському краю», чи гратиме екс-гравець «Металіста» за їхню команду.

– Едмар був у Харкові, вирішував свої справи. Ми з ним дружимо, він захотів згадати, як грати в футбол, і ми йому дали таку можливість. Чи гратиме він за нас у Другій лізі, залежатиме від його бажання, поки його немає. Якщо бажання грати за нас у нього з’явиться, ми, звісно, не відмовимо, але наразі його в команді немає, – пояснив головний тренер «Вовчанська».

Читайте також: Чемпіонат Харківської області: «динамівці» й «Колос» ідуть у відрив

Також Андрій Березовчук розповів про комплектацію команди, яка вже 25 липня домашнім матчем проти запорізького «Металурга» дебютує в Другій лізі.

– Команда оновилася на 80 %. Новачки – це в основному молоді хлопці 18-20 років. Наразі ми практично вже повністю укомплектувалися, можуть з'явитися ще буквально пару чоловік, – каже Андрій Березовчук. – Уболівальники в соцмережах писали, мовляв, що ми повиганяли всіх колишніх футболістів, які грали із самого початку. Ніхто нікого не виганяв. Вони самі пішли, не захотіли грати в Другій лізі, тому що в них є робота і йти в Другу лігу їм з фінансової точки зору не цікаво, плюс вік. Тому ми в терміновому порядку почали комплектувати команду. Ми з усіма футболістами розлучилися дружелюбно, ніяких образ немає.

Автор: Савелій Мякушко