Футболіст з міста Красноград провів перший матч за «Челсі» в Лізі чемпіонів

16.02.2023 11:22 Спорт
Фото: korrespondent.net Фото: korrespondent.net
Вчора, 15 лютого, лондонський «Челсі» в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів на виїзді зустрічався з дортмундською «Борусією». У стартовому складі англійців вийшов уродженець міста Красноград Харківської області Михайло Мудрик.

Як передає медіа «Слобідський край», 15 лютого відбулися два матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. В одному з них лондонський «Челсі» протистояв на виїзді дортмундській «Борусії». У стартовій одинадцятці «синіх» вийшов уродженець міста Красноград Михайло Мудрик, для якого ця гра стала четвертою поспіль у футболці столичної команди. Нагадаємо, що до цього він виходив у матчах чемпіонату Англії проти «Ліверпуля», «Фулхема» та «Вест Хема».

У вчорашньому матчі-поєдинку Михайло провів на полі 71 хвилину, після чого був замінений на Мейсона Маунта.  Гра закінчилася мінімальною перемогою німців 1:0. Матч-відповідь на полі «Челсі» пройде за три тижні, 7 березня.

– Мудрик поступово вливається в команду. У перших іграх партнери десь його ігнорували, наразі вони шукають його та грають на нього. Мені вчорашня гра у виконанні Мишка сподобалася, він робив усе, що міг. Просто всі люди чекають, що він прийшов за 100 мільйонів і відразу забиватиме по п'ять голів. Йому потрібен час на адаптацію, і він покаже себе з найкращого боку. Я впевнений, що у найближчих матчах він відзначиться або голом, або результативною передачею, – розповів медіа «Слобідський край» перший тренер Мудрика Михайло Меркулов.

Наступний матч «Челсі» проведе в суботу, 18 лютого. У рамках 24-го туру АПЛ «аристократи» вдома зустрінуться з останньою командою першості «Саутгемптоном».

Також вчора четверту гру поспіль за «Реал» провів інший відомий футболіст з Краснограда Андрій Лунін, який з’явився у стартовому складі «вершкових» на перенесену гру 21-го туру Ла Ліга проти «Ельче». Мадридці впевнено виграли 4:0.

Більше новин спорту читайте на нашому сайті.