Футболісти «Вовчанська» здобули дебютну перемогу на професійному рівні

09.08.2021 08:50 Спорт
Фото: ФК «Вовчанськ» Фото: ФК «Вовчанськ»
8 серпня футбольний клуб «Вочанськ» у рамках третього тур Другої ліги в Харкові приймав одеську «Реал Фарму».

В цьому сезоні футбольний клуб Вовчанськ розпочав свій шлях у професійному футболі. Підопічні Андрія Березовчука виступають у чемпіонаті України серед команд Другої ліги 2021/2022 у групі «Б». У перших двох матчах команда з Харківщини набрала всього один заліковий бал. Спочатку «вовки» в Харкові зіграли внічию з запорізьким «Металургом», а потім на виїзді мінімально поступилися «Тростянцю» 2:1. А вчора, 8 серпня, «Вовчанськ» на харківському стадіоні Нова Баварія приймав «Реал Фарму» з Одеси, яка після двох турів очки не набирала.

Доля матчу у Харкові була вирішена ще у першому тайму. Футболісти «Вовчанська» пішли на перерву, ведучи 3:0. Спочатку дубль оформив Станіслав Демків, а довів рахунок до розгромного Дмитро Пентелейчук.

Читайте також: Першість Харківщини з футболу: лозівчани відібрали очки в чемпіона

У другій половині гри команди обмінялися забитими м’ячами, а підсумкову перемогу з рахунком 4:1 святкували гравці «Вовчанська».

Після трьох турів вони набрали чотири очки і розташовуються на 10-й сходинці.

Наступний матч у Другій лізі підопічні Андрія Березовчука проведуть найближчої суботи, 14 серпня. «Вовки» на виїзді зустрінуться з сімферопольською Таврією, яка наразі з п’ятьма очками йде четвертою.

Автор: Савелій Мякушко