Гроші на підтримку України: футболіст з Харкова зробив дубль у благодійному матчі

13.04.2022 14:30 Спорт
Фото: fcdynamo.com Фото: fcdynamo.com
Футболіст із Харкова Артем Бєсєдін допоміг «Динамо» обіграти «Легію» у благодійному матчі.

Вчора, 12 квітня, у Варшаві футболісти київського «Динамо» грали проти тамтешньої «Легії». Це був перший матч киян у рамках масштабного європейського благодійного турне, мета якого – збір коштів на підтримку України. Так, усі виручені від продажу квитків гроші, а також донати, які надходили упродовж телевізійної трансляції, будуть спрямовані на вирішення найбільших гуманітарних проблем, що виникли через повномасштабну війну рф в Україні.

Щодо матчу з «Легією», кияни обіграли варшавців 3:1. Другий, переможний, і третій голи киян на рахунку уродженця Харкова Артема Бєсєдіна, який з’явився на полі по перерві.

Усі зібрані від цього благодійного матчу кошти будуть спрямовані на задоволення продовольчих потреб та облаштування місць розміщення біженців і громадян, які у зв’язку з бойовими діями залишили місце свого проживання, забезпечення їх одягом та взуттям, надання ліків та медичних препаратів; забезпечення населення товарами першої необхідності, надання одноразової грошової допомоги, задоволення інших першочергових потреб життєдіяльності людини тощо.

Читайте також: По Харкову розкидані міни. Рятувальники розповіли про ситуацію на 12 квітня

Нагадаємо, що наразі легіонери харківського «Металіста» перебувають у закордонних клубах на правах оренди. А в кінці минулого місяця разом з харків’янами, які наразі перебувають у Туреччині, тренувався та брав участь у товариських матчах колишній захисник «Шахтаря» та збірної України Ярослав Ракицький.