Харківський «Металіст 1925» вийшов з відпустки: відсутній основний нападник

13.01.2023 14:56 Спорт
Фото: ФК «Металіст 1925» Фото: ФК «Металіст 1925»
Футбольний клуб з Харкова «Металіст 1925» 11 січня вийшов з відпустки. 20 січня команда вирушить на збори до Туреччини, де проведе, як мінімум, шість товариських матчів.

Про це повідомляють у ФК «Металіст 1925», передає медіа «Слобідський край».

11 січня «Металіст 1925» розпочав підготовку до другого кола УПЛ 2022/23.
20 січня на клубному автобусі команда вирушить до Варшави, а звідти вилетить до турецької Анталії. Під час турецької частини підготовки заплановано зіграти, як мінімум, шість товариських матчів. Інформація щодо суперників буде відома пізніше. Повернеться команда до України 16 лютого та після декількох днів відпочинку розпочне підготовку до перенесеного матчу 6-го туру УПЛ проти «Олександрії», який відбудеться 25 лютого.

– Учора, 12 січня, команда пройшла медогляд, усі здорові. Сьогодні розпочали тренування – зал, бігова робота вранці, ввечері ігрове тренування. 15 січня приєднаються бразильці Вендел і розпочнуть збори з основною командою Ігор Ногейра та Лео Казаєс, які є гравцями юнацького складу. Решта футболістів на місці, окрім форварда Андрія Борячука, який поїхав на збір з донецьким «Шахтарем», – повідомили медіа «Слобідський край» у ФК «Металіст 1925».

У першій половині УПЛ 2022/23 Борячук, який виступав за «Металіст 1925» на правах оренди, провів 8 ігор, в них він відзначився трьома забитими м’ячами. У першому колі більше нього забив тільки Ростислав Русин, чотири голи.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що юний боксер з Донецької громади виборов перше місце на всеукраїнських змаганнях. Також у кінці минулого року футболісти-юніори з Мерефи стали призерами Відкритого кубка у Львові. А вже цьогоріч відомий воротар з Краснограда Андрій Лунін провів матч за мадридський «Реал».  

Більше новин спорту читайте на нашому сайті.

Автор: Савелій Мякушко