Колишній тренер «Металіста» очолив команду з Лозової

22.05.2023 11:22 Спорт
Фото: «Авангард» Лозова Фото: «Авангард» Лозова

Футбольна команда з Лозової «Авангард», яка нині виступає у чемпіонаті Дніпропетровщини, отримала нового головного тренера. Їм став відомий фахівець Ігор Рахаєв, який у сезоні 2013/14 привів харківський «Металіст» до бронзових медалей УПЛ.  

Про це медіа «Слобідський край» повідомив директор клуба «Авангард» Лозова Микола Камінський.

– Ми тісно спілкуємося з Мироном Маркевичем, і він посприяв щоб, як за словами Мирона Богдановича, його кращий тренер-учень Ігор Рахаєв очолив нашу команду. Дуже раді, що нам випала така честь. Його призначення – це колосальний поштовх для команди. З ним ми очікуємо тільки на перемогу в першості Дніпропетровщини. Нинішній тренер Олексій Романенко залишається в команді і буде помічником Ігоря Рахаєва, – розповів медіа «Слобідський край» Микола Камінський.

Новоспечений головний тренер «Авангарда» приступає до своїх обов’язків на цьому тижні, а останню гру в чемпіонаті Дніпропетровщини, яка відбулася вчора, 21 травня, лозівчани проводили під керівництвом Олексія Романенко.

У рамках шостого туру команда з Харківщини зустрічалася вдома з суперником із Дніпропетровщини «АГРО-КМР», якого мінімально обіграла 1:0. Три очки переможцям приніс гол Артура Бобіти.

Після шістьох турів «Авангард» набрав сім очок і посідає п’яту сходинку, маючи гру в запасі.

Раніше ми писали, що харківський боксер здобув перемогу на професійному ринзі.

Нагадаємо, нещодавно боксер з Донецької громади виборов звання чемпіона України. 15-річний Олександр Звєрєв завоював золоту медаль на чемпіонаті України з боксу серед юніорів. А минулими вихідними, 30 квітня, сахновщинський «Колос» здобув перемогу в чемпіонаті Дніпропетровщини.

Більше новин міста Лозова та інших населених пунктів громади читайте на нашому сайті.

Більше новин спорту читайте на нашому сайті.

Автор: Савелій Мякушко

Теги: