Тоттенхем створить проблеми лідеру. Прогноз СК

14.12.2017 13:55 Спорт
Фото: rsport.ria.ru Фото: rsport.ria.ru
16 грудня стартує 18-й тур англійської Прем'єр-ліги, в рамках якого «шпори» гратимуть на виїзді з «Манчестер Сіті».

«Манчестер Сіті» — «Тоттенхем», початок — о 19.30 за київським часом.

«Манчестер Сіті» продовжує демонструвати фантастичну гру, обігруючи кожного суперника. Останньою жертвою команди Пепа Гвардіоли став один з аутсайдерів першості «Суонсі», якому «городяни» відвантажили чотири м'ячі.

Фото: ua-football.com

«Ман Сіті» в цьому сезоні не знає собі рівних в англійській Прем'єр-лізі, але може оступитися вже найближчої суботи, 16 грудня, коли на власному полі прийматиме лондонський «Тоттенхем».

«Шпори» останнім часом забуксували, але почали поступово повертати колишні позиції. Команда Маурісіо Почеттіно здобула впевнені перемоги в двох останніх матчах над «Стоком» (5:1) і «Брайтоном» (2:0) і в хорошому настрої підходить до матчу проти лідера першості.

Фото: fifa.gdn

Думаємо, що в цьому поєдинку лондонці зуміють нав'язати боротьбу «городянам» і, може, навіть виборють залікові пункти. Останні чотири особисті зустрічі на користь «шпор» — 3 перемоги і нічия. «Сіті» все-таки повинен рано чи пізно оступитися, і чому цьому б не трапитися в найближчу суботу. Наша ставка — «Тоттенхем» не програє, за що вітчизняні букмекери дають в районі 2,6.

Ставка «СК»:

«Тоттенхем» не програє за 2,6.

Розмір ставки — 5000 умовних фішок.

У банку «СК» залишилося 10000 фішок при стартових 20000.

Сашко Комаренко