У Бердянці Зачепилівської територіальної громади розіграли Кубок села. Фото

25.10.2021 15:35 Спорт
Нагороди між собою розіграли сім команд із сел і селища Зачепилівської територіальної громади.

У Кубку Бердянки, що пройшов 24 жовтня, взяли участь 7 команд: бердянські «СКІФ-1» та «СКІФ-2», представники села Миколаївка, команди смт Зачепилівка «Авангард» та «Олімпікс», а також «Торнадо» і «Комінтерн» із села Нове Мажарове. Про це розповів у своєму Фейсбуці Іван Глянь – керівник місцевого ПСП ім. Фрунзе, за фінансової підтримки якого у Бердянці і з’явився футбольний стадіон.

Призові місця розподілились таким чином: володарем Кубка став «СКІФ-2» із с. Бердянка, 2-ге місце посіла команда села Миколаївка, а трійку призерів замкнули футболісти «Олімпікса» із Зачепилівки. Кожна позиція на п’єдесталі пошани відзначалася медалями та грошовими нагородами. Окремими грамотами відмічено кращих нападника, воротаря, півзахисника, захисника та бомбардира турніру. Після закінчення змагань їх учасники разом із вболівальниками пригощались кулішем та солодощами.

Читайт також: У всіх селах Харківщини з'являться електронні адмінпослуги

– Сподіваюсь, що Кубок Бердянки в наступному  році  буде ще більш змістовним, подарує позитивні емоції вболівальникам, а також гідне суперництво і неодмінно приємні нагороди всіх наших футболістів, – прокоментував змагання Іван Глянь, за ініціативою фінансової підтримки якого відбувся турнір.

 

Автор: Михайло Татарінов