Унікальний турнір: в харківському метро пройшли змагання з боксу

15.05.2023 10:23 Спорт
Фото: Іван Родітєлєв Фото: Іван Родітєлєв

У минулі вихідні на одній зі станцій метро у Харкові пройшов боксерський турнір між збірними України та Харкова. Це перші змагання в нашій країні, які відбулися в підземці.

Про це медіа «Слобідський край» повідомив президент Харківської обласної Федерації боксу Леонід Задорожний.

13 травня в приміщенні станції метро «Захисників України» відбувся боксерський турнір між збірними України та Харкова. Цей турнір присвячений Героям Оборони Харкова. В складі обох команд були представлені зірки Українського та світового боксу: чемпіон світу Юрій Захарєєв, Ярослав Харциз, Богдан Толмачев, Сергій Горсков, Павло Коваленко, Айдер Абдураімов, Кирило Стоянчев, Руслан Цикало, Вʼячеслав Бригаденко та багато інших.

– На цих змаганнях ми не приділяли особливої уваги результатам, головне, що сам захід відбувся: до Харкова повернувся спорт, місто живе і працює. Це перший боксерський турнір в Харкові з початку війни. Турнір, вважаю, вдався, пройшов у хорошій атмосфері. Було багато людей, серед них і військові, яких нагородили подяками, – повідомив медіа «Слобідський край» Леонід Задорожний.

Він зазначив, що цей турнір унікальний, оскільки вперше в Україні боксерські змагання провели в метро.

Раніше ми писали, що харківський боксер здобув перемогу на професійному ринзі.

Нагадаємо, нещодавно боксер з Донецької громади виборов звання чемпіона України. 15-річний Олександр Звєрєв завоював золоту медаль на чемпіонаті України з боксу серед юніорів. А минулими вихідними, 30 квітня, сахновщинський «Колос» здобув перемогу в чемпіонаті Дніпропетровщини.

Головні події Харків читайте на нашому сайті.

Більше новин спорту читайте на нашому сайті.

Автор: Савелій Мякушко