Харківські хокеїсти провели перший матч у новому році

09.01.2020 09:00 Спорт
Фото: uhl.ua Фото: uhl.ua
Суперником МХК «Динамо» були «Крижані Вовки».

Вчора, 8 січня, в Києві відбувся перший поєдинок 26-го туру регулярного чемпіонату Української хокейної ліги – Парі-Матч. На своєму майданчику «Крижані Вовки» приймали харківський МХК «Динамо». На відміну від гостей господарі вже провели гру в новому році і перебували в тонусі. Та й статистика очних зустрічей свідчила на користь киян. З іншого боку, саме в іграх з «вовками» харків'яни змогли заробити в нинішньому сезоні всі свої чотири очки.

Звітний поєдинок розпочався з хвилини мовчання в пам'ять про загиблих під час аварії літака Boeing 737-800 рейсом Тегеран – Київ.

Як повідомляє прес-служба Української хокейної ліги, початок першого періоду можна сміливо занести в актив динамівців, які відкрили рахунок у матчі. Точним кидком відзначився Михайло Геворкян. «Вовки» кинулися вперед, перехопили ініціативу і біля воріт «динамівців» раз по раз почали виникати небезпечні моменти. Ближче до екватора першого періоду гольові моменти киян трансформувалися в два голи, автором яких стала зв'язка «вовків» Мікульчик – Воробйов. Перший пасував, а другий – забивав. Третій гол за киян забив Ілля Чуйков. З рахунком 3:1 на користь господарів і закінчився стартовий період цього протистояння.  

Друга двадцятихвилинка нічим не відрізнялася від першої. Господарі повністю контролювали хід гри, змушуючи гостей постійно помилятися і шукати своє щастя в контратаках. У результаті ще три шайби залетіли в ворота харків'ян, які змогли відповісти лише одним голом.

Заключний період, як і попередні, порадував уболівальників забитими голами. На сьому шайбу киян гості змогли відповісти двома забитими голами.

У результаті матч завершився з рахунком 7:4 на користь «Крижаних Вовків».

Читайте також: Харківський підліток із синдромом Дауна знявся в кіно — ФОТО