Харківські хокеїсти здобули першу перемогу в сезоні

23.12.2019 09:00 Спорт
Фото: uhl.ua Фото: uhl.ua
Дебютний тріумф МХК «Динамо» припав на домашній матч проти «Крижаних Вовків».

21 грудня в Харкові пройшов матч 22-го туру чемпіонату Української хокейної ліги – Парі-Матч, в якому брали участь місцевий МХК «Динамо» і київські «Крижані Вовки». За інформацією прес-служби Української хокейної ліги, перший період команди провели без закинутих шайб, але з масою хороших гольових моментів. Єдине, чого дійсно не вистачило клубам – це реалізації своїх шансів біля воріт суперника. Виходячи з цього, на перерву динамівці і кияни пішли з нулями на табло.

Другу двадцятихвилинку столичні хокеїсти почали набагато впевненіше своїх візаві, але жоден зі своїх моментів кияни використати так і не змогли, залишивши ворота голкіпера харків’ян Михайла Шевчука «сухими». А от господарі, під кінець періоду, змогли заволодіти ініціативою і відкрити рахунок у матчі – точним кидком відзначився Павло Борисов, 1:0.

Читайте також: Харківські хокеїсти продовжують йти без перемог у чемпіонаті України

Пропустили «Крижані Вовки» і на старті заключної двадцятихвилинки – на 40-й секунді забив Євген Абаджян і зробив перевагу своєї команди ще комфортнішою, 2:0. Аж до кінця поєдинку, навіть з рясними атаками від киян, ворота Михайла Шевчука залишалися недоторканими, проте за 7 секунд до завершення зустрічі Іван Федосов потужним кидком «прошив» голкіпера.

2:1 – МХК «Динамо» здобув першу перемогу в поточному сезоні Української хокейної ліги і перервав свою 19-матчеву серію поразок, заробивши в цілому 4 бали.

 

Джерело: УХЛ
Автор: Володимир Олександров