Харківські хокеїстки очолили чемпіонат

15.01.2018 11:00 Спорт
Фото: ХК "Пантери" Фото: ХК "Пантери"
«Пантери» розгромили минулорічних чемпіонок України.

Після четвертого туру чемпіонату України з хокею серед жінок харків’янки очолили турнірну таблицю. В Дніпрі, де проходили ігри, харків’янки здолали всіх своїх суперниць - «Королев Дніпра», «Дніпровських білок» та кременчуцьку «Лавину».

Центральним матчем змагань стала зустріч харківської команди з минулорічними чемпіонками - «Королевами Дніпра». Підопічні Сергія Радченка перемогли з рахунком 2:4. Хет-трик та гольову передачу зробила «пантера» Карина Євдокимова. Ще одна шайба на рахунку Ольги Ієвлєвої.

Наразі харків’янки зіграли дев’ять матчів й набрали 25 очок, тоді як в активі їх найближчих переслідувачів - «Дніпровських білок» - тільки 20 очок і 12 зіграних матчів, наступний тур «білки» пропускають. "Королеви Дніпра" посідають третє місце, в їх активі дев'ять зіграних матчів та 18 очок.

Окрім цього, харківські "Пантери" є лідерами за кількістю забитих та пропущених шайб, різниця складає 65 шайб. Другі за цим показником "Королеви Дніпра", у них різниця забитих і пропущених складає 34 шайби. 

Читайте також: Кривава картка. Історії суддів, що постраждали від футболістів

Юлія Міронюк