Які дороги планують відремонтувати на Харківщині наступного року

30.09.2021 09:17 Суспільство
Фото: 24tv.ua Фото: 24tv.ua
У 2022 році в Харківській області розпочнеться ремонт кількох трас. 

Цього року в Харківській області відремонтували 14 автодоріг та 5 мостів. Відновлення доріг у регіоні триватиме і наступного року. Про це під час брифінгу в Харківській облдержадміністрації повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Андрій Алексєєв. 

– Якщо в цьому році ми сконцентрувалися на окружній дорозі – це був найбільш завантажений об'єкт по трафіку і найбільш важливий для Харкова та області, – то наступного року ми концентруємося на напрямку Харків – Київ у межах Харківської області. У цьому році ми готуємося, завершуємо проєкти, проводимо тендерні процедури, – розповів начальник САД.

Читайте також: Дорогу Гусарівка – Грушуваха розпочали ремонтувати на Ізюмщині. Фото

Також у планах дорожників на 2022 рік завершити повністю харківську окружну, відремонтувавши ті ділянки, на яких не було робіт цьогоріч. 

Крім того, плануються роботи в напрямку Золочів – Максимівка, вже проведені тендерні процедури на ділянку дороги Харків – Золочів, де теж наступного року повинні розпочатися роботи. 

Ще один об’єкт на 2022 рік – ремонт територіальної дороги державного значення Харків – Вовчанськ від Харкова до меж Харківського району.

Автор: Савелій Мякушко