АТ «Харківгаз» продовжує працювати: куди передавати показання лічильників

31.01.2023 16:59 Суспільство
АТ «Харківгаз» продовжує доставляти газ споживачам Харківської області.

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на пресслужбу Харківської ОВА.

АТ «Харківгаз» залишається Оператором ГРМ на території Харківської області, продовжує забезпечувати безаварійну і безперебійну роботу газових мереж та відновлювати пошкоджену ворогом інфраструктуру в деокупованих громадах.

Особові рахунки клієнтів та банківські реквізити АТ «Харківгаз» для оплати розподілу газу не змінились.

Компанія вкотре дякує кожній родині, кожному підприємству, які продовжують відповідально і вчасно розраховуватись за послуги АТ «Харківгаз».

Наразі, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів від 28 травня 2022 р. № 429-р, відбувається інтеграція АТ «Харківгаз» до групи НАК «Нафтогаз України».

У зв’язку з переходом АТ «Харківгаз» до групи Нафтогаз, змінюються способи передачі показань лічильників для мешканців Харківської області.

Передати показання лічильників клієнти АТ «Харківгаз» можуть такими способами:

- на сайті gas.ua; [email protected];

- за телефонами: +38066-300-2-888; +38098-300-2-888; +38093-300-2-888;

- а також у центрах обслуговування клієнтів районних дільниць та відділень АТ «Харківгаз».

Нагадаємо, у Балаклійській, Савинській та Донецькій громадах Харківської області відновили газопостачання для 95 % мешканців, які повернулися до регіону. Наразі тривають роботи з підключення домоволодінь у декількох населених пунктах.

У звільнених селах Харківської області, які розташовані уздовж кордону з рф, тривають роботи з відновлення газопостачання. Зокрема, «блакитне» паливо надійшло до розподільної мережі сіл Токарівка та Лобанівка Харківського району, а це майже 70 житлових будинків. 

Головні новини Харківська область читайте на нашому сайті.

 

Автор: Галина Гришко