Гороскоп на 21–27 лютого: чого чекати від зірок усім знакам зодіаку

21.02.2022 08:46 Суспільство
Близнюкам зірки обіцяють хороший тиждень, а ось Ракам доведеться напружитись. Що астрологи радять саме для вас – дізнайтесь із нашого гороскопу.

ОВЕН

У вас може з'явитися шанс просунутися кар'єрними сходами. Ви одержите чимало способів добитися бажаного, було б що бажати. Постарайтеся не затівати сварки й конфлікти й не звертати уваги на випади недоброзичливців. У вихідні варто відпочити подалі від будинку, бажано змінити обстановку якнайбільш кардинально. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

ТЕЛЕЦЬ

Доволі удалий час для укладання угод, ви також будете дуже переконливі на переговорах і нарадах. Ретельно перевіряйте інформацію, є велика ймовірність неточностей і помилок. Постарайтеся реально оцінити свої сили і не звалювати на себе непосильний обсяг роботи. У вихідні добре б побути вдома, виспатися та відпочити. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п'ятниця.

БЛИЗНЮКИ

Хороший тиждень, якщо ви максимально використовуєте всі його можливості – для творчої самореалізації й для досягнення важливих цілей. Постарайтеся займатися справами, які можна швидко закінчити. Несподівана інформація обіцяє вас окрилити. У вихідні вас порадує спілкування з друзями. Сприятливий день – п'ятниця, несприятливий – середа.

РАК

Тиждень вимагатиме від вас мінімального напруження, і те лише в той момент, коли потрібно буде просто не впустити свій шанс. Вдалі будуть ділові зустрічі, необхідна інформація прийде вчасно. На вас чекають позитивні зміни на професійному поприщі й в особистому житті. Унеможливте навіть мінімальний прояв агресії. Тільки дружелюбність зможе розв’язати ваші проблеми. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – п'ятниця.

ЛЕВ

Все сприяє до розміряного ведення справ, руху вперед у професії, зміцненню своїх позицій. Не варто планувати побачень з незнайомцями, співбесід і взагалі нічого кардинально нового. Задовольняйтеся поки тим, що маєте. Саме час розібратися з боргами й фінансами, урегулювати відносини з партнерами. Запасіться терпінням, будьте скромнішими у своїх домаганнях. Постарайтеся стримувати роздратування, яке може виникнути у вас у вихідні. Можливі проблеми й нерозуміння в родині. Сприятливий день – четвер, несприятливий – середа.

Читайте також: Тигр та інші: що принесе царський хижак знакам східного гороскопу

ДІВА

Складний час, однак вирішальний для вашої кар'єри й відносин з начальством. Рекомендується показати в усій красі свій професійний рівень. Завойовані перемоги забудуться нескоро. Бережіть свої сили, тому що будь-яка, навіть сама звичайна робота, може відняти у вас багато енергії. У вихідні віддайте перевагу пасивному відпочинку, але прогулятися по парку не зашкодить. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

ТЕРЕЗИ

Ви зараз рішуче йдете до своєї мети. Упевненість у собі надає вам сили. Душевна рівновага дозволяє вам не турбуватися про майбутнє. Прислухайтеся до ідей колег, вони можуть виявитися корисними. Подумайте про вкладення грошей в освіту, свою або дітей. Приділіть собі достатньо часу, щоб відкрити нове джерело натхнення. Сприятливий день – п'ятниця, несприятливий – субота.

СКОРПІОН

Довіртеся вашій інтуїції і йдіть безстрашно вперед. Вас чекає робота й зарплата вашої мрії. Ви одержите саме ту ділову пропозицію, яка вас повністю влаштує. Пам'ятайте, що протиріччя є рушійною силою розвитку. Вихідні – сприятливий час для рятування від шкідливих звичок. Сприятливий день - понеділок, несприятливий - середа.

СТРІЛЕЦЬ

Слушний період для сміливих і енергійних дій. Сприятливі обставини для кар'єрного росту. Вам не доведеться особливо замислюватися над тим, що робити і як поводитися, ви добре все знаєте, сумніви вас не потурбують. У вас з'явиться хороший шанс продемонструвати навколишнім свої найкращі якості. У вихідні дні ймовірні цікаві знайомства, не варто проводити цей час удома. Сприятливий день – середа, несприятливий – п'ятниця.

КОЗЕРІГ

 Зараз необхідні рішучі дії, а ви, схоже, усе ніяк не можете розібратися в собі. Постарайтеся взяти себе в руки й виробити хоч якийсь план. Менше займайтеся рутинною роботою й більше уваги приділяйте творчості, адже імпровізація може виявитися набагато кориснішою, чим точні розрахунки. У вихідні можете розраховувати на підтримку друзів, але будьте обережними, вас можуть підстерігати спокуси та обман. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

ВОДОЛІЙ

Вас чекають зустрічі, поїздки у справах та інші турботи. Деяким захочеться скинути із себе вантаж обов'язків, гостро набридне вчитися або працювати. На щастя, до вихідних це пройде. Вихідні можуть подарувати можливість виїхати подалі й перемінити обстановку.  Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

РИБИ

Удача вирішила посміхнутися вам, цей тиждень, швидше за все, виявиться менш напруженим, ніж минулий. З'явиться й вільний час і можливість трохи відпочити та розвіятися. Тільки тримайтеся подалі від сумнівних компаній. Частіше спілкуйтеся з давніми друзями. Сприятливий день – середа, несприятливий – п'ятниця.