Гороскоп на 7–13 лютого: що віщують зірки для всіх знаків зодіаку

07.02.2022 10:08 Суспільство
Фото: news.glavred.info Фото: news.glavred.info
Для Тельців та Стрільців настає час активної роботи, а Рибам астрологи обіцяють шалений успіх за умови безкорисливих дій. Дізнайтеся про свої сприятливі та несприятливі дні цього тижня в нашому гороскопі.

ОВЕН

Сприятливий час для початку сміливих проектів. Незаплановані зустрічі можуть привести до укладення вигідних ділових угод. В оформленні документів будьте дуже уважними. Постарайтеся згладити конфліктну ситуацію на роботі, і ваш авторитет зросте, до вас почнуть прислухатися колеги і начальство. У вихідні добре б відправитися в романтичну подорож, яка вам подарує незабутні події та враження. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

ТЕЛЕЦЬ

Час активної роботи й спілкування. Навряд чи вам удасться побути на самоті, навіть якщо ви цього дуже захочете. Початок тижня може бути сприятливим для подорожей. Ви можете знайти гідних союзників у реалізації вашого нового проекту. Але ваші дуже різкі висловлення можуть ускладнити відносини з колегами. У вихідні ви будете подібні до вулкану, але намагайтеся контролювати свої емоції. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

БЛИЗНЮКИ

Можливе підвищення по службі й збільшення зарплати, якого ви так довго чекали. Бажано не проявляти почуття, що переповняють вас занадто бурхливо. Будьте спокійними й зосередженими. Ви відчуєте приплив сил, немов відкриється другий подих. Скористайтеся цією можливістю й зможете розв’язати проблеми, що накопичилися. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

РАК

Вам необхідно діяти разом з колегами й надійними партнерами. Поодинці вам навряд чи вдасться втриматися на плаву. Можна сміливо планувати важливі переговори, зараз ви легко знайдете однодумців. Імовірні деякі тертя у власній родині, але вам удасться спокійно й коректно уладнати всі непорозуміння. Вихідні дні краще провести активно – ідіть на ковзанку або ставайте на лижі. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

ЛЕВ

Постарайтеся виділити з усіх справ головну й з усією властивою вам упертістю сконцентруйтеся на ній. Навіть найнепростіше питання не встоїть під вашим напором. Не докладаючи особливих зусиль, ви зможете виявитися найчарівнішими і найпривабливішими для навколишніх. Можлива не зовсім приємна розмова з начальством, але зате ви зможете добитися прийнятних для себе матеріальних умов. У вихідні добре б улаштувати сімейну вечерю. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

ДІВА

Не опускайте руки, навіть якщо виникли труднощі. Не зневажайте дрібницями, вирішення найнезначніших питань може дати несподіваний позитивний результат. Бажано перестати розчинятися в потоках емоцій і вже за що-небудь взятися. Пошук нової роботи може увінчатися успіхом. У вихідні, перш ніж діяти, варто добре все продумати, безсистемні зусилля успіху не принесуть. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

ТЕРЕЗИ

Раціональність і вміння збалансувати свої емоції дозволять вам розкрити свій потенціал. Наступає час змін, надійде багато цікавих пропозицій по роботі, тільки не варто поспішати з прийняттям рішень. У такому виборі привабливих перспектив можливо що-небудь упустити. В особистому житті, почувши критику від партнера, не поспішайте ображатися, а зробіть правильні висновки. У передвихідні ви одержите втішну й вигідну пропозицію. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – субота.

Читайте також: Тигр та інші: що принесе царський хижак знакам східного гороскопу

СКОРПІОН

Наступає сприятливий час для вашої кар’єри. Ваш авторитет росте, від вигідних пропозицій не буде відбою. Якщо вам знадобиться допомога, не соромтеся не тільки прийняти запропоновану, але й попросити когось щось зробити для вас. У відповідь ви теж багато чого можете дати близьким людям. Доля готує вам приємні подарунки. У вихідні дні постарайтеся створити максимально гармонічну атмосферу. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

СТРІЛЕЦЬ

Особливо щасливими будуть ті, хто виявить наполегливість у пошуку нових сфер для застосування своїх талантів. Усе обов’язково вийде, ви на правильному шляху. Тільки у вас буде зайво багато роботи, і можете шкодувати про те, що ви звалили на себе все це. Але воно все-таки варте того – професійні успіхи вас порадують. У вихідні багато незрозумілих раніше питання будуть близькими до вирішення. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

КОЗЕРІГ

Вам будуть особливо вдаватися такі протилежні по духу речі, як зовсім нові проекти, так і, навпаки, повернення до старих, незакінчених і давно забутих справ. Багато часу доведеться обговорювати свої плани і відстоювати ідеї. Для тих, хто шукає роботу, з’явиться шанс знайти щось достойне. У вихідні можуть виникнути непередбачені події в особистому житті. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

ВОДОЛІЙ

Тиждень доволі спокійний і розміряний. Розширте коло спілкування, імовірні важливі ділові зустрічі, що відкривають цікаві перспективи для вашої кар’єри. На роботі намагайтеся проявляти пунктуальність і спокій. У вихідні постарайтеся зберігати рівновагу в будь-якій ситуації, присвятіть їх відпочинку. Сприятливий день – четвер, несприятливий – п’ятниця.

РИБИ

Дійте безкорисливо. Вам практично нічого не вдасться зробити для себе, однак ваші дії будуть мати приголомшуючий успіх. Намагайтеся якнайменше потрапляти на очі начальству, оскільки це може перешкодити здійсненню ваших планів. Вихідні дуже добре підходять для наведення порядку, як у справах, так і в думках. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.