Гороскоп на тиждень 14–20 лютого: Овнам знадобиться інтуїція, Тельцям – терпіння

14.02.2022 08:45 Суспільство
Фото: 1prof.by Фото: 1prof.by
Дізнайтесь, що віщують зірки на цьому тижні кожному знаку зодіаку – а ще, які дні для вас сприятливі, а які – ні, з нашого гороскопу.

ОВЕН

Тиждень доволі нестабільний і напружений, але не забувайте про свою інтуїцію, вона допоможе вам уникнути обману. Ваші проекти можуть виявитися незатребуваними, але це не привід для розпачу. Обережніше з угодами, особливо якщо їх пропонують нові партнери. Ризик у найближчі дні вам протипоказаний. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – п’ятниця.

ТЕЛЕЦЬ

Вам доведеться закликати на допомогу свою мудрість і терпіння, вам належить проробити велику роботу над помилками. Можливо, вам захочеться перетворитися на невидимку, щоб не привертати до себе уваги. Будьте уважними у спілкуванні з колегами, тому що будь-яке необережне слово може обернутися проти вас. Вихідні занурять вас із головою в розв’язання особистих проблем. Постарайтеся все-таки влаштувати зустріч з друзями. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – четвер.

БЛИЗНЮКИ

Наступає час приємних і радісних подій. Ваше життя зараз змінюється на краще, ви відкинете сумніви й сміливо підете вперед – до своєї мети. Кохана людина вас підтримає й приємно здивує. Ви ще раз переконаєтеся, що все робите правильно. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

РАК

У вас з’явиться реальний шанс здійснити свої задуми, єдиним ворогом, який може перешкодити, буде ваша ж власна метушливість. Усе або майже усе ви зможете реалізувати, якщо будете діяти послідовно й логічно. Вихідні можуть бути особливо насиченими й напруженими, але енергії та сил у вас хоч відбавляй. Сприятливий день – середа, несприятливий – субота.

ЛЕВ

Не перевантажуйте себе роботою. Не беріть на себе чужі завдання і проекти. Постарайтеся управляти своїм емоційним станом, щоб він не став руйнівним для навколишніх. Зараз час для підведення певних підсумків і розв’язання старих проблем, а не для початку чогось нового. У вихідні вам необхідно повноцінно відпочити. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

Читайте також: Тигр та інші: що принесе царський хижак знакам східного гороскопу

ДІВА

Вам необхідно зупинитися й задуматися, чи правильний вибір ви зробили. У професійних справах імовірні різкі зміни, однак це не особливо вплине на результат. Можливо, якщо ви виявите зацікавленість і активність, з’явиться дуже перспективний проект, але необхідно продумати дрібниці і ретельно зважити фінансові наслідки. У вихідні до вас може повернутися ваше колишнє кохання. Сприятливий день – четвер, несприятливий – середа.

ТЕРЕЗИ

Не варто поспішати з розв’язанням проблем. Деякі з них можуть зникнути й самі, нема чого марно напружуватися. Удалий момент для того, щоб поговорити відверто зі своїм обранцем. Можливо, ви зрозумієте, що у вас різні цілі. У вихідні творчі ідеї будуть сипатися немов з рогу достатку. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – п’ятниця.

СКОРПІОН

Ви зможете з легкістю подолати практично всі труднощі, що виникають на вашому шляху. Якщо гори не зрушите, то хоча б зсунете з місця. Зараз або ніколи. Слушна мить для зміни роботи й місця проживання, встановлення нових завдань. У вихідні ви здатні вирішити давно турбуючі вас питання і добитися успіху. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

СТРІЛЕЦЬ

Постарайтеся в будь-якій обстановці зберігати спокій. Не потурайте своїм і чужим слабкостям. Відносини з надійними партнерами покращаться та обернуться помітними зрушеннями в діловому та особистому житті. Будуть удалими поїздки і відрядження. У вихідні постарайтеся забути про справи й провести час у приємній компанії, можна відправитися за місто. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

КОЗЕРІГ

Ви важлива частина мозаїки. Ваша участь у подіях цього тижня може здатися незначною, але насправді буде визначальною. Від вас будуть потрібні відповідальність і здатність тримати ситуацію під контролем. Вихідні варто присвятити родині. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

ВОДОЛІЙ

Життя сповнене несподіванок. Вас будуть оточувати або таємниці, або плітки. На них не варто звертати уваги. Просто робіть свою справу. Але не беріть на себе нездійсненні зобов’язання, інакше складно буде виплутуватися із ситуації. У вихідні постарайтеся не перестаратися з емоційними виплесками. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

РИБИ

Займайтеся тільки необхідними справами, а все інше постарайтеся пересунути на майбутнє. Якщо ж від якихось невідкладних справ усе-таки не позбутися, постарайтеся вирішити їх у першу чергу. До вихідних накопичена втома може нагадати про себе. Тому найкращим для вас варіантом буде виїхати хоча б на декілька днів. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

Читайте також: Що «намуркотить» Тигр кожному із знаків зодіаку