Харківська область отримала від ООН сонячні лампи, ковдри і спальні мішки

17.01.2023 13:31 Суспільство
У Харківську область прибули 8 фур гуманітарної допомоги зі спальними мішками, ковдрами, сонячними лампами та посудом від місії ООН.

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає «Слобідський край».

За словами Олега Синєгубова, найближчим часом спальні мішки, сонячні лампи, постільна білизна, ковдри, посуд та інші речі будуть розподілені між жителями деокупованих громад регіону.

«‎‎Щиро дякую ООН та всім нашим міжнародним партнерам за допомогу і підтримку, яку отримує Харківщина. Спільно відновлюємо нормальне життя на звільнених від окупантів територіях області», — наголосив начальник ХОВА.

Минулого тижня до міста Куп’янськ від ООН прибули 10 фур з будматеріалами, наборами для швидкого ремонту, медикаментами, одягом, засобами гігієни, обігрівачами та іншими необхідними речами.

Нагадаємо, у Балаклійській, Савинській та Донецькій громадах Харківської області відновили газопостачання для 95 % мешканців, які повернулися до регіону. 

У школах звільнених громад Куп’янського району відновили дистанційне навчання

Нагадаємо також, в Ізюмі працюють 4 «Пункти Незламності». Усі вони оснащені генераторами, мають запас продуктів харчування та медикаментів.

Головні новини Харківська область читайте на нашому сайті 

Автор: Галина Гришко