Кому треба зберігати спокій, а кому поталанить: гороскоп на тиждень 17–23 січня для всіх знаків зодіаку

17.01.2022 08:45 Суспільство
Коллаж Бріани Янковської Коллаж Бріани Янковської
Цього тижня зірки віщують Близнюкам цікаву подорож, Левам – нові знайомства, а Дівам – вдалі справи, пов'язані з інформацією. Що чекає всіх інших знаків та коли саме у вас найсприятливіші дні на цьому тижні – дізнайтесь з нашого гороскопа.

ОВЕН

Плануйте тільки ті справи, які вам до снаги, щоб не розчаруватися, якщо ви щось не встигнете зробити. Не говоріть зайвого і пам’ятайте, що стислість – сестра таланту. Не тримайте зла й будьте великодушними. Вихідні бажано провести у вузькому сімейному колі. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

ТЕЛЕЦЬ

Не давайте волі власній недовірливості, інакше нічого продуктивного вам зробити не вдасться. Ви будете занадто критично настроєні до себе й до навколишніх. Якщо ви схильні до ризикованих дій, можете заздалегідь приготуватися до поразки. Вас може підбадьорити нова й дуже цікава ідея, й усе задумане здійсниться завдяки допомозі друзів і близьких. Вихідні можуть виявитися цікавими, але доволі стомлюючими днями. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

БЛИЗНЮКИ

Ваша рішуча настроєвість і бойовий характер дозволять подолати багато перешкод. Утім, вам не доведеться боротися за своє щастя, воно саме постукає у ваші двері. На вас чекає приємна подорож, цікаве спілкування та яскраві миті. Ви відчуєте енергію й радість життя. І чудово проведете вихідні. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

РАК

Вам можуть знадобитися такі якості, як спокій, тактовність і витримка. Ваш авторитет серед колег зросте. Небажана легковажність у спілкуванні. Постарайтеся також нічого без зайвої необхідності не обіцяти. Краще займіться налагодженням нових зв’язків і контактів. Дійте самі, на свій страх і ризик. Шукати чужої поради слід лише у виняткових ситуаціях. Уникайте різких життєвих змін і занадто дорогих покупок. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

ЛЕВ

Не слід поспішати з виснов­ками, а надто з рішеннями, якою би зрозумілою вам не видалася ситуація. Напевно знайдеться неврахований нюанс, який покаже всю картину зовсім інакше. Прислухайтеся до голосу своєї інтуїції, вона підкаже правильну ідею, але не кваптеся втілювати її в життя. Тиждень буде вдалим для нових знайомств і налагодження ділових відносин. Родичі можуть спантеличити вас своїми проблемами. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

Читайте також: Тигр та інші: що принесе царський хижак знакам східного гороскопу

Приймайте себе та навколишніх такими, які вони є, забудьте про стереотипи, спробуйте бути природнішими і простішими. Початі справи вдадуться, не пропустіть цей момент, особливий успіх принесуть зусилля в роботі з інформацією. Ви можете бути зайво запальні й дратівливі через те, що все йде не так, як вам би хотілося. Непередбаченим і доволі емоційним буде спілкування з близькими людьми у вихідні. Сприятливий день – середа, несприятливий – четвер.

ТЕРЕЗИ

Добре б ясно бачити мету, до якої ви прагнете. Метання і сумніви перешкодять вам досягти її. Ви зможете розв’язати свої проблеми самі, і почати тут потрібно з того, щоб не створювати зайвих проблем іншим – відразу стане легше жити. У вихідні ваша енергія б’є джерелом, до того ж у всіх напрямках. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – п’ятниця.

СКОРПІОН

Життя, схоже, стає гармонійнішим й спокійнішим. Варто ловити момент і радіти буттю. Труднощі теж можуть з’явитися на шляху, але не треба їх боятися. Ви зможете їх подолати. Будьте наполегливими – це ключ до успіху. Успішною буде боротьба зі шкідливими звичками: ви не тільки впораєтеся з ними, але й допоможете іншим людям. Вихідні обіцяють принес­ти масу позитивних емоцій і вражень. Сприятливий день – середа, несприятливий – субота.

СТРІЛЕЦЬ

Візьміть собі у допомогу працездатність, сумлінність і пунктуальність, і ви будете приречені на успіх. Імовірні незначні конфлікти в родині, але, якщо ви не страждаєте зайвою образливістю, то, побачивши свої помилки і виправивши їх, ви тільки виграєте й станете ближчими. Вихідні підходять для відпочинку на природі або лижної прогулянки. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

КОЗЕРІГ

Початок тижня може виявитися доволі напруженим. Бажано не приймати важливих рішень ні в особистому житті, ні на роботі. Постарайтеся уникати конфліктів і суперечок у родині. А потім наступить сприятливий для творчих планів і задумів час, але без своєчасної реалізації вони виявляться пшиком. Цілком можливі далекі поїздки, подорожі, зустрічі з цікавими людьми. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

ВОДОЛІЙ

Не відмовляйтеся від допомоги друзів, але не варто й форсувати події. Бажано не наражати себе на невиправданий ризик, вирішивши подолати занадто велику висоту. Вам дуже багато чим доведеться пожертвувати, а втрати можуть бути непоправними. У вихідні вам знадобляться прямота й щирість, не варто мовчати й приховувати те, що вас хвилює. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

РИБИ

Ви можете занадто захопитися укладенням стратегічних планів, краще зайнятися розв’язанням насущних проблем. Не кращий час, щоб з’ясовувати стосунки з близькими. Тиждень буде сповнений подій і зустрічей, переконайтеся, що вас розуміють правильно. Не дозволяйте необґрунтованим тривогам і сумнівам турбувати вас, перш ніж вірити чуткам, постарайтеся з’ясувати їх джерело. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – вівторок.