Овнам – рух без перешкод, Близнюкам – зростання зарплати: що обіцяють зірки на тижні з 31 січня по 6 лютого

31.01.2022 08:45 Суспільство
Фото: ukr.media Фото: ukr.media
Дізнайтеся про свої сприятливі та несприятливі дні тижня в нашому гороскопі, який розрахований для всіх знаків зодіаку.

ОВЕН

У вас з’явиться можливість швидко розібратися з виникаючими складними ситуаціями. Постарайтеся плавно ввійти в робочий ритм, не варто хапатися за все одразу. Наступає надзвичайно вдалий період: для вас практично не буде перешкод для досягнення будь­-якої мети. Так що ставте перед собою великі завдання. У вихідні вас порадують зустрічі з друзями. Сприятливий день – середа, несприя­тливий – понеділок.

ТЕЛЕЦЬ

Зараз у вас може виникнути потреба будувати своє життя заново, зруйнувавши те, що набридло й заважає. Однак виникаючі ідеї не слід негайно втілювати, ви повинні спочатку все добре осмислити й продумати наслідки. Майбутнє поки що має доволі туманні обриси, що не може не викликати у вас певну розгубленість. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

БЛИЗНЮКИ

Тиждень сповнений приєм­них подій, активності, несподіваних зустрічей і сприя­тливих обставин. Зросте ваш авторитет і зарплата. Ви зможете зараз просто гори зрушити. До того ж від вас не буде потрібно особливих зусиль. Ваше заповітне бажання може здійснитися, тільки не заважайте долі. Близьким людям захочеться допомогти вам у просуванні до мети. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

РАК

Не зупиняйтеся на досягнутому, сміливо підкоряйте чергову вершину. Хтось поруч із вами здатний легко вийти з рівноваги, не давайте йому для цього приводу. У вас вийде укласти вигідний договір, досягти компромісу в спірних питаннях. Буде шанс блискуче продемонструвати свої вміння та навички у професії. У вихідні бажання змін може під­штовхнути вас до рішучих дій. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

ЛЕВ

Добре б налаштуватися на активне спілкування, це принесе вам успіх і підвищить ваш престиж. На вас наваляться сніжною грудою дрібні незначні справи. Займіться діловими переговорами, оформленням і підписанням паперів. У вихідні можливий деякий спад настрою, не піддавайтеся зневірі, інакше можете відчути себе зовсім без сил. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

Читайте також: Тигр та інші: що принесе царський хижак знакам східного гороскопу

ДІВА

Робота багато уваги, на щастя, не вимагатиме. Там усе йде торованим шляхом. До вас можуть прийти особливо цікаві ідеї. Ідеальний період для того, щоб зайнятися особистим життям. У вихідні ви будете спокійними та впевненими. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

ТЕРЕЗИ

Везіння та удача продовжують супроводжувати вас, для реалізації планів та ідей вам вистачить сил і енергії. Вам доведеться переконувати скептично настроєних опонентів. Ваші пропозиції будуть почуті та схвалені начальством. Вихідні ж можуть виявитися найнапруженішими та найважчими днями, вони вимагатимуть терпіння і максимальної зосередженості. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

СКОРПІОН

У вас з’явиться можливість одержати роботу мрії. Або ж вам підвищать зарплату. Але точно ви будете цінним працівником на погляд начальства. Якщо буде бажання й зосередженість на головних питаннях, то ви можете досягти високих результатів і реалізувати все намічене. У вихідні незапланована зустріч відкриє перед вами нові перспективи й горизонти. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

СТРІЛЕЦЬ

Дійте не кваплячись, наполегливо просуваючись до поставленої мети. Вам не варто особливо переживати за інших, не звалюйте на плечі чужі турботи, у кожного свої проблеми й способи їх розв’язання. Іноді найрозумнішим буде не діяти, а спостерігати й аналізувати. Після доволі метушливого тижня варто добре відпочити в законні вихідні дні. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

КОЗЕРІГ

Зосередьтеся на роботі, це вам просто необхідно, щоб уникнути критичних зауважень і неприємностей. Можливо, у деяких питаннях ви допустите помилки, марно це заперечувати, треба виправити. Постарайтеся бути терплячішими до незначних недоліків навколишніх. Друзі допоможуть впоратися з деякими проблемами. Обережніше з бажаннями в особистому житті, вони можуть здійснитися. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

ВОДОЛІЙ

Настав час зайнятися відновленням іміджу, ви повин­ні мати вигляд на всі сто. Вам доведеться приймати важливі рішення та пожинати їх плоди. Співробітництво з партнерами поступово налагоджується. У вихідні будьте особливо уважними до дітей і рідних, стримуйте напади дратівливості. І дозвольте собі маленькі слабкості. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

РИБИ

Постарайтеся уникати конфліктів з колегами й друзями. Не потрібно наполягати на своєму на шкоду іншим. Вам можуть запропонувати цікаву роботу. Присвятіть час облаштуванню свого будинку. Приділіть своїм дітям достатньо уваги і подбайте про них, вони потребують вашої мудрої поради. Проявляйте щедрість, а не дріб’язковість. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.