У Новій Водолазі благодійники пригостили понад 1500 людей піцою

09.02.2023 19:45 Суспільство
«Благодійний фонд «М.Р.І.Я.» та шотландські волонтери організації «Siobhans Trust» їздять Харківською областю і готують піцу для місцевих жителів та внутрішньо переміщених осіб.

Мобільна піцерія побувала у Нововодолазькій громаді. У спеціально обладнаному фургоні волонтери випікали піцу та частували нею всіх охочих. Пригостили піцою понад 1500 мешканців селища. Про це розповіли у Нововодолазькій територіальній громаді, передає «Слобідський край».

В Новій Водолазі благодійники пригостили понад 1500 людей піцою В Новій Водолазі благодійники пригостили понад 1500 людей піцою

10 лютого благодійники завітають до Коломака, повідомляють у місцевій селищній раді.

«До нашої громади завітає Благодійний фонд «Мрія» та відомий піца-мобіль Siobhans Trust Ukraine. Їхньою метою є підтримка жителів та внутрішньо переміщених осіб, що постраждали від військових дій. Так у п’ятницю на площі Захисників України благодійники будуть пригощати всіх охочих безкоштовною свіжоспеченою випічкою», – йдеться у повідомленні.

Початок заходу о 10:30.

11 лютого благодійники приїдуть до Краснокутська. Гарячою піцою людей пригощатимуть на центральній площі селища.  Початок о 10:30.

В Новій Водолазі благодійники пригостили понад 1500 людей піцою В Новій Водолазі благодійники пригостили понад 1500 людей піцою

Зазначимо, що «Siobhans Trust» подорожують Україною та готують піцу для всіх охочих. Щомісяця у мобільній піцерії виготовляють близько 35 тисяч піц.

В Новій Водолазі благодійники пригостили понад 1500 людей піцою

Нагадаємо, Нововодолазька громада зібрала на ярмарку понад 83 тисячі гривень для ЗСУ.

У січні Краснокутськ та інші населені пункти громади отримали 50 портативних міні-обігрівачів та 20 енергоефективних керамічних обігрівачів.

Також нагадаємо, що жителям Коломацької громади доставили 85 причепів безоплатних дров.

Автор: Ксенія Карпенко