Артур Товмасян розповів, як зараз працює Харківська обласна рада. Відео

26.07.2021 10:30 Влада
Харківська обласна рада працює у звичайному режимі, а її голова Артур Товмасян на робочому місці. Про це сьогодні, 26 липня, повідомив сам Товмасян.

Про те, що зараз відбувається в обласній раді, Артур Товмасян повідоми на своїй сторінці у Фейсбуці.

За його словами, Харківська обласна рада працює у звичайному режимі, голова на робочому місці, а повідомлення  у ЗМІ та різних телеграм-каналах про його затримання – не відповідають дійсності.

"Можу підтвердити, що обшуки у приміщенні ради та за місцем мого проживання, дійсно, були. Жодних перешкод детективам ніхто не створював. Акцентую увагу, що достроково розривати контракти з керівниками КП - повноваження постійних профільних комісій та обласної ради. Ці рішення ухвалюються на сесії, голова обласної ради робити це одноосібно не має права", - розповів Артур Товмасян.

Він також повідомив, що наразі ведуться слідчі дії у рамках чинного законодавства. Обласна рада взаємодіє з органами НАБУ та САП, і надає всю необхідну інформацію у рамках досудового розслідування.

"Підкреслюю, що виступаю за справедливі рішення. Якщо затримані особи винні, то мають нести відповідне покарання. Дякую працівникам правоохоронних органів за оперативну роботу. Певен, що розслідування буде об’єктивним та неупередженим", - зауважив голова обласної ради.

Нагадаємо, 22 липня у приміщенні Харківської обласної ради проводились обшуки. САП і НАБУ затримали заступника голови обласної ради і його спільника під час отримання хабара. Їх взяли під варту.