Єгорова-Луценко обрана президентом Української асоціації районних та обласних рад

29.09.2023 09:49 Влада
Делегати З’їзду Української асоціації районних та обласних рад / фото Тетяна Єгорова-Луценко Делегати З’їзду Української асоціації районних та обласних рад / фото Тетяна Єгорова-Луценко

Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко 28 вересня обрана президентом Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад».

Про це «Слобідський край» повідомляє з посиланням на пресслужбу Української асоціації районних та обласних рад.

Кандидатуру Тетяни Єгорової-Луценко підтримали 108 із 116 уповноважених делегатів, які брали участь у виборах (це голови обласних, районних рад, асоціацій з усієї України).

«Посада Президента Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад» – це для мене можливість не тільки перезавантажити роботу УАРОР, але й докласти максимум зусиль для розвитку громад не тільки Харківщини, але й всієї України!», – написала Тетяна Єгорова-Луценко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Також учасники з’їзду затвердили склад Правління, Ревізійної комісії та віце-президентів. Першим віце-президентом Асоціації став голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Колишній голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, який очолював Всеукраїнську асоціацію органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад» з 2010 року, привітав Тетяну Єгорову-Луценко з обранням та побажав успіхів у розбудові спроможного місцевого самоврядування.

Нагадаємо, нещодавно в Ужгороді пройшли конгресові слухання щодо підготовки вступу України в ЄС. Дорожню карту розробляли і представники Харківщини.

Раніше ми писали, що асоціація «Медична та благодійна допомога Франція-Україна» спільно з ВГО «Всеукраїнська рада реанімації та екстреної медичної допомоги» передали Харківській області партію ліків для онкохворих і стоматологічні набори. 

Також ми повідомляли, що проєкти-переможці обласних конкурсів «Разом в майбутнє» та «Ефективна медицина в громаді» отримають співфінансування з обласного бюджету.

Більше новин Харківська область читайте на нашому сайті.