18 та 19 січня у Харкові пройдуть антитерористичні контрдиверсійні заходи

18.01.2023 10:56 Новини
18-19 січня 2023 року Служба безпеки України планує провести комплекс антитерористичних контрдиверсійних заходів у місті Харків.

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на СБУ.

Крім СБУ,  участь у заходах братимуть і інші правоохоронні органи, підрозділи НГУ та ЗСУ. Метою заходів є збереження та підвищення безпеки харків'ян.

«Під час заходів будуть проводитися огляди окремих територій з метою підвищення безпекової обстановки, посилення захищеності об’єктів критичної інфраструктури, виявлення та нейтралізації можливих диверсійних груп», – розповіли на сторінці Служби безпеки України.

Крім того, може здійснюватися перевірка документів громадян, огляд автомобілів, а також обмеження руху окремими вулицями.

«Як і попередні рази, заходи будуть сконцентровані в окремих локаціях Харкова, не охоплюючи всю територію міста», – зазначили в СБУ.

Нагадаємо, раніше антитерористичні контрдиверсійні заходи вже проходили на території міста, зокрема, 9-10 січня. У них брали участь органи військового управління та інші правоохоронні структури із залученням військової техніки, озброєння і радіотехнічних засобів. 

Нагадаємо також, 18 грудня Генштаб ЗСУ повідомив, що на території України все ще зберігається загроза завдання ворогом авіаційних та ракетних ударів по об’єктах інфраструктури. 

Більше новин міста Харків читайте на нашому сайті.

Автор: Юлія Гнатченко