Сімейний лікар та психолог проведуть прийом у селищі Приколотне

01.02.2023 14:50 Новини
Завтра, 2 лютого, жителі Вільхуватської громади зможуть прийти на консультацію до медичних працівників британської благодійної організації UK-MED.

Як розповів медіа «Слобідський край» начальник Вільхуватської сільської військової адміністрації Євген Шаповал, громада залишилася без сімейних лікарів – їх немає в жодному населеному пункті. Але населення потребує медичних послуг, тож це питання допомагають вирішувати благодійні організації, яким у громаді дуже вдячні.

– Завтра, 2 лютого, об 11-й годині в приміщення амбулаторії загальної практики – сімейної медицини Приколотного жителі громади можуть прийти на прийом до сімейного лікаря та психолога. Це медичні працівники британської благодійної організації UK-MED. Також пройде тренінг для населення «Перша психологічна допомога». Запрошуємо всіх бажаючих, бо знаємо, наскільки зараз важлива для людей якісна медична допомога, – розповів Євген Шаповал.

Нагадаємо, що у Вільхуватській громаді планують сіятися та посилюють інформаційну безпеку. Також нагадаємо, що у Вільхуватській громаді немає сімейних лікарів та найсильніше пошкоджено житло у прикордонних селах.

Про головні новини Вільхуватка та інших населених пунктів громади читайте на нашому сайті.

Автор: Марія Іващенко