В Ізюмському районі відремонтують постраждалу через бойові дії дорогу

27.03.2023 14:46 Новини
Фото: ХОВА Фото: ХОВА

Дорожники почали відновлювати ще одну пошкоджену дорогу на території Харківської області.

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на ХОВА.

В Харківській області настали сприятливі погодні умови для ремонтних робіт, тому дорожники місцевої мережі розпочали роботи з ліквідації вибоїн для комфортного та безпечного проїзду водіїв.

Особлива увага приділяється автодорозі «Ізюм – Оскіл», яка сильно постраждала в результаті бойових дій на території регіону. Цей маршрут, зокрема, з’єднує Донецьку та Харківську області, та відіграє важливу роль для доставки гуманітарної допомоги населенню.

«Підрядна організація в межах експлуатаційного утримання виконує ремонт дорожнього покриття суцільними ділянками. На сьогодні відновлено понад 5000 м2 дорожнього покриття. Роботи тривають», – зазначили в повідомленні.

Нещодавно ми писали, траси Харківської області приводять до ладу після зими: де працюють дорожники. Йдеться про 5 доріг державного значення.

Нагадаємо також, завдяки співпраці з іноземними партнерами минулого тижня на Харківщину прибула перша партія мостів з Норвегії. Вони будуть використані для забезпечення сталого логістичного сполучення на території області. У цілому в регіоні буде встановлено чотири споруди з Норвегії.

Головні новини Ізюмський район та Харківська область читайте на нашому сайті.

Автор: Владислава Ткаченко

Теги: